updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatH: El líder visita el Pau Gasol

L'ambieht al Pau Gasol està assegurat Foto: @hcsantboi L'ambieht al Pau Gasol està assegurat

15a jornada, segona de la 2a volta, amb interessant partit a Sant Boi on reben el líder.

En els partits figuren en blau els equips que estan en posició de fases d'ascens i en negre els que estan en posició de descens.

El partit de la jornada al Pau Gasol
Coope Sant Boi (5è)- Sabadell (1r), diumenge 10:45 h

El líder visita la pista d’un dels tres equips que l’ha pogut derrotar a la primera volta (junt amb Terrassa i Calella) i l’únic que ha guanyat a Sabadell. Aquestes tres derrotes van arribar en les cinc primeres jornades i després l’equip de Sergio Cifré ha sumat nou victòries seguides.

Al davant tindrà l’equip menys golejat de la categoria i que a casa seva comptarà amb el suport ambiental i que vol retrobar-se amb el triomf després de la derrota patida a Cardedeu.

A la 1a volta 25-27

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Coope Sant Boi

5

18

27

26

G

E

G

G

P

Sabadell

1

22

30

27

G

G

G

G

G

Garbí Palafrugell (12è)- Gavà (2n), diumenge 18:05 h

El segon classificat també té un desplaçament complicat a la pista d’un equip que ha caigut a la zona de descens i que també tindrà el suport del Garbí Arena. L’equip local és el menys golejador i haurà d’afinar en aquest aspecte per obtenir un triomf vital per a ells.

A la 1a volta 30-28

Terrassa (3r)- Granollers C (14è), dissabte 17:45 h

Dels equips de dalt el que més fàcil ho té és l’equip de Xavi Font que rep el cuer. L’equip més golejador (32 de mitjana) contra el més golejat (35 de mitjana).

A la 1a volta 22-31

Molins (6è)- Vilamajor (11è), dissabte 19 h

Bon partit entre dos equips que van pujar junts al temporada passada i per tant es coneixen bé. Els vilamajorins acaben de trencar la seva mala ratxa per sortir de la zona de descens, i visiten un equip situat en zona tranquil·la i que vol retrobar-se amb el triomf després de dues derrotes.

A la 1a volta 27-28

Salle Bonanova (4t)- Bordils B (10è), dissabte 18 h

Partit entre dos equips que en els darrers anys han jugat a 1a Estatal. L’equip barceloní no pot fallar per no perdre contacte amb els de dalt i els bordilencs no poden fallar perquè tenen la zona de descens a un sol punt. Els locals amb més potencial golejador i jugant a casa, on porten sis victòries seguides, són favorits.

A la 1a volta 28-27

Sant Martí Adrianenc B (7è)- Canovelles (9è), diumenge 13 h

Partit entre dos equips, que estan fent un campionat molt irregular i estan separats per un sol punt. Els canovellins, que estan a només dos punts del descens, intentaran trencar la mala ratxa de quatre derrotes seguides.

A la 1a volta 24-29

Calella (8è)- Cardedeu (13è), diumenge 18:05 h

Partit d’alta intensitat entre dos equips que han anat a més. Els calellencs, campions la temporada passada, porten quatre victòries seguides i s’han enfilat a la classificació. L’equip d’Àlex Viaña, que acaba de superar la Coope demostrant una gran millora defensiva, anirà a buscar la segona victòria fora de casa.

A la 1a volta 31-27

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH

Entrevistes