updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatH: Dos colíders es troben al Pau Gasol

El pavelló Pau Gasol rep el partit de la jornada Foto: arxiu El pavelló Pau Gasol rep el partit de la jornada

Arribem a la 6a jornada amb 3 equips per dalt, tres per sota, i vuit equips al mig separats per dos punts.

El partit de la jornada al Pau Gasol:
Coope Sant Boi (2n) - Terrassa (3r), dissabte 18 h

Dos dels equips que són colíders s’enfronten a Sant Boi, en un interessant duel d’entrenadors experimentats com són David Aguilar i Xavi Font. Tots dos equips venen d’aconseguir victòries de gran valor, els locals a La Verneda i els visitants en el derbi del Vallès Occidental contra Sabadell. Els egarencs porten quatre victòries seguides i són l’equip més golejador. Però al davant tindran la millor defensa de Lliga.

La temporada passada els egarencs es van imposar per 32-36.

Els egarencs serien líder pel golaverage general, però no ho són perquè l’aplicació informàtica comptabilitza primer (com si fos a final de temporada) els punts fets entre els equips que estan empatats i en la primera jornada el Gavà va guanyar a Terrassa.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Coope Sant Boi

2

8

27

25

G

G

P

G

G

Terrassa

3

8

32

28

P

G

G

G

G

Gavà (1r) - Salle Bonanova (4t), divendres 1 a les 18 h

La jornada comença a Gavà amb un altre gran partit entre dos ex-1a Estatal. El líder després de la seva primera derrota a Vilamajor rep un equip que ha encadenat tres victòries seguides contra Coope, Vilamajor i Calella.

Canovelles (8è)- Bordils B (9è), diumenge 18:30 h

Bon partit entre dos equips de la zona mitja baixa de la taula que estan empatats a punts. Els bordilencs encara no han puntuat fora de casa.

Cardedeu (12è)- Molins (5è), dissabte 19 h

L’equip d’Àlex Viaña no està mostrant l’eficàcia golejadora de la temporada passada i és l’equip menys golejador. En aquest partit volen trencar la seva mala ratxa de tres derrotes seguides, però al davant tindran un equip que va guanyar a Vilamajor.

Calella (13è)- Sant Martí Adrianenc B (6è), diumenge 19 h

El campió està en zona de descens i rep un equip que també arriba una mica tocat després de dues derrotes i la segona més dolorosa a casa contra la Coope.

Sabadell (11è) - Garbí Palafrugell (10è), dissabte 18:20 h

Un altre partit entre dos equips igualats a 4 punts en la zona mitja baixa i en el qual l’equip de Sergio Cifre intentarà treure’s l’espina clavada en el derbi a Terrassa.

Granollers C (14è) - Vilamajor (7è), ajornat fins 14 de novembre

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH

Entrevistes