updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatH: El líder es posa a prova a Can Balsach

Imatge del partit de la temporada passada a Can Balsach Foto: Jordi Vilas Imatge del partit de la temporada passada a Can Balsach

A la quarta jornada hi arribem amb Sant Martí Adrianenc B i Gavà com a líders i amb partits complicats per a tots dos.

El partit de la jornada a Can Balsach:
Sabadell (11è) - Sant Martí Adrianenc B (1r), dissabte 18:20 h

El líder té una bona prova a la pista sabadellenca davant un equip necessitat, ja que encadena dues derrotes. La temporada passada l’equip barceloní es va emportar el triomf de forma clara per 24-33.

Gavà (2n) - Bordils B (9è), dissabte 19 h

Complicat també per al colíder que rep un equip força necessitat de punts i que va perdre a Molins en l'altre partit jugat com a visitant. La temporada passada la victòria es va quedar a casa (32-30).

Coope Sant Boi (5è) - Calella (8è), dissabte 18 h

Bon partit al Pau Gasol on els vermells després de la primera derrota reben el campió que ja s’ha refet d’un mal inici i va a buscar el triomf, que van aconseguir la temporada passada (29-33).

Vilamajor (6è) - Salle Bonanova (13è), dissabte 18:30 h

Gran partit també al Joan Sapè on l’equip vilamajorí, que ha sumat els seus 4 punts com a visitant, busca el primer triomf a casa. Per la seva part l’equip barceloní que ja va aconseguir sumar, busca el primer triomf a fora, que el pereti igualat amb el seu rival a la classificació.

Canovelles (10è) - Garbí Palafrugell (12è), diumenge 18:05 h

Els canovellins, que han encadenat dues derrotes després d’haver guanyat a la pista del campió, reben la visita de l’equip empordanès que arriba animat després del seu primer triomf a Lliga.

Granollers C (14è) - Molins (3r), diumenge 18:05 h

L’equip granollerí encara està a zero i a la cua de la classificació i els visita un Molins que en el seu altre desplaçament ja va guanyar al Vallès (a Vilamajor).

Cardedeu (7è) - Terrassa (4t), diumenge 18:05 h

Bon partit entre dos equips que es coneixen bé de les últimes temporades (van pujar conjuntament a Lliga fa dues temporades).
L’equip de Viaña va guanyar en l’altre partit jugat a casa contar el Calella i ara no volen fallar.

La temporada passada la victòria es va quedar a casa (32-29).

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH

Entrevistes