updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

"L'objectiu de l'equip és l'ascens, però anem partit a partit"

  • Escrit per David Aguilar
Josep Maria Grau, extrem del Sant Vicenç Foto: Jordi Vilas | www.vilas.cat Josep Maria Grau, extrem del Sant Vicenç

Entrevista a un dels jugadors destacats de l'Handbol Sant Vicenç, l'extrem Josep María Grau, que després d'una lesió està sent un dels puntals de l'equip vicentí.

La Lliga Catalana ara mateix està apassionant, amb cinc equips per dues places. Ccreus que el que puntui fora de casa més partits estarà a la fase d ascens, teniu sortides molt complicades?
La lliga està boja. Tots els partits són complicats i ajustats fins al final. En el nostre cas, la majoria de punts que ens hem anat deixant pel camí han estat amb equips de la part mitja/baixa de la classificació. Hi ha pistes on és molt complicat puntuar, com per exemple Banyoles i Pardinyes. Queda molta lliga i totes les sortides són complicades. Esperem estar al nivell dels últims partits i portar els dos punts cap a Sant Vicenç jornada rere jornada.
 
Com veus el nivell aquesta Lliga en que recent ascendits com Sabadell o la Coope s'han adaptat molt bé?
La Lliga d’enguany es molt competitiva, hi ha bons jugadors i entrenadors. En el casos concrets de la Coope i Sabadell, tot i ser nous a la categoria, mostren molt bon joc i sobretot moltes ganes i il·lusió, que crec que es la clau dels bon resultats que estan aconseguint. Segur que donaran guerra fins al final.
 
L’objectiu del Sant Vicenç és l'ascens?
Sí, l’objectiu de l’equip és l’ascens. Actualment ens trobem en la tercera posició.  Estem tenint molt mala sort pel que fa a les lesions. Des que ha començat la lliga, el míster no ha pogut tenir a disposició el 100% de la plantilla en cap jornada. Esperem que poc a poc els jugadors lesionats es vagin recuperant i que no se’n lesionin més. Tenim moltes ganes de ser un dels dos equips que es mereixin disputar aquestes tant desitjades fases d’ascens. Portem dos anys quedant-nos a les portes i aquest any lluitarem fins al final per aconseguir l’objectiu.Creus que el club té estructura per la tant destinada Primera Estatal?
El Sant Vicenç es un club en plena projecció, on s’hi estan aconseguint molts èxits, sobretot pel que fa la part femenina, l’any passat el sènior femení va a aconseguir l’ascens a divisió d’honor plata. Aquest any ens toca a nosaltres, primer aconseguir l’ascens i desprès ja es veurà... queda molta lliga i l’equip només pensa en guanyar partit a partit.
 
Quin seria el teu 7 ideal de la lliga?
És complicat fer un 7 ideal... hi ha molts bons jugadors i em manca informació per fer-lo fer de manera justa, ja que no puc seguir tots els partits, cada jornada.
Em cenyiré a posar els jugadors que més mal ens han fet en aquesta primera volta: Porter: Pardinyes; Lateral dret: Poblenou; Central: Canovelles; Lateral esquerre: Parets; Extrem esquerre: ASME; Extrem Dret: Sabadell; Pivot: Parets.

Entrevistes