updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatH: El Sant Vicenç continua ferm en segon lloc

El Sant Vicenç s'aferma en el segon lloc Foto: HandbolStVicenç El Sant Vicenç s'aferma en el segon lloc

La 19a jornada de la Lliga Catalana, en la qual de moment no ha jugat el líder, ha significat un reforç de la segona posició del Sant Vicenç que no va fallar a casa seva davant el Manyanet. 

El Sant Vicenç no falla a casa:
Sant Vicenç 30-27 Manyanet 

L’equip vicentí no va fallar i encadena cinc victòries seguides i set jornades sense perdre. El Manyanet va trobar força solucions en atac i va marcar 27 gols, cosa que ningú havia pogut fer en aquell pavelló, però els va faltar més fortalesa defensiva per poder puntuar.

Banyoles 22-27 Vilamajor 

El Vilamajor continua tenint sort en terres gironines i després d'haver-ho fet a la pista del Bordils ja fa setmanes ara ha repetit triomf a Banyoles, superant l'equip local amb la seva arma, una gran defensa, i obtenint dos punts que, encara que de lluny els mantenen enganxats a la part alta.

Esplugues B 26-26 Bordils B 

L'equip espluguenc va obtenir un bon punt davant un dels aspirants a jugar fases d'ascens i d'aquest manera obre una mica de forat respecte el descens aprofitant l'ensopegada del Sant Cugat B.

Canovelles 35-27 Vendrell 

Els canovellins no van tenir massa problemes per guanyar i continuen a dos punts del segon.

Sant Cugat B 25-28 Sant Martí Adrianenc B 

L'equip visitant va solucionar uns inicis dubitatius i quan es va posar per davant es va mostrar molt solvent, davant un equip força precipitat possiblement pel fet d'estar en zona de descens on continuarà una setmana més.

Poblenou 27-26 Sant Miquel

L’equip vermell, demostrant el seu progrés dels darrers partits, va plantar cara en el partit jugat al pavelló de la Marbella, abans de caure per la mínima.

S.Esteve Palautordera (1r)- Granollers C (8è), dijous 18 a les 21:15h

El líder, que ho ha guanyat tot a la segona volta (de fet porta 9 partits guanyats seguits) ajorna el seu partit davant un equip que només ha sumat un punt dels últims 10 i encara no té la permanència assegurada. Recordem que a la primera volta es van imposar els granollerins per 36-35, en la que és una de les dues úniques derrotes del líder aquesta temporada.

De moment ningú ha pogut puntuar als Quatre Hereus

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes