updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La Roca i Gavà disposats a tornar a la 1a Estatal

Aquest cap de setmana el pavelló de La Roca acollirà la Fase d'ascens a la 1a Estatal, d'on la temporada passada van ser baixats per haver renunciat a l'ascens que s'havien guanyat a la Divisió de Plata. El Gavà, que l'any passat també havia baixat buscarà l'ascens fora de casa.

La Roca amb tot a favor

La Roca juga a casa, el divendres a les 20:45 contra el Tanit d'Eivissa, el dissabte a les 18 hores contra el Villa Blanca d'Altea i el diumenge a les 13:30 hores contra l'Stadium Casablanca de Saragossa. Una fase amb tot a favor, però de ben segur que els homes de Guillem Estapé no es refiaran de cap dels seus rivals. L'ambient a la Roca està garantit ja que el mateix escenari acull també el Sector del Campionat d'Espanya Cadet Femení.

El Gavà a Euskadi

El Gavà juga a Leioa al País Basc. El divendres s'enfronta a les 18:15 a l'equip local el Quiron Askartza, el dissabte a les 16:15 amb l'Huarte navarrès i el diumenge a les 10 hores al Logroño. És obvi que els gavanencs no ho tindran gens fàcil, però buscaran la sorpresa amb l'experiència que ja tenen a categoria estatal.

El primer de cada sector ja puja directament i el segon tindrà una segona oportunitat en una segona fase de repesca.

Entrevistes