updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'Esplugues campió de la Copa Catalana Masculina

L'Esplugues amb la copa de campió Foto: @FedCatHandbol L'Esplugues amb la copa de campió

Durant el cap de setmana s'ha disputat el TOP-4 de la Copa Catalana Masculina a Barberà del Vallès..

SEMIFINALS (jugades dissabte)

Dos bons partits els que es van viure dissabte a Barberà, amb molta emoció fins al final.

UE Sarrià 33-35 Granollers B

Partit molt igualat que els granollerins van decidir amb més encert en els instants finals. Els màxims golejadors granollerins van ser Marc Vega (10) i Guillem Vega (8) i per part sarrianenca Guillem Lozano (9) i Pep Arnau (6).

Esplugues 35-32 Banyoles

L'equip banyolí va plantar cara a tot un Plata i només va cedir a la pròrroga. Els màxims golejadors van ser Julen Garcia, Carlos Martín i Mario Rivas (6, cada un) per part espluguina, i Roger Milla (11) i Martí Rigau (10) per part banyolina.

FINAL

Esplugues 35-33 Granollers B

L'equip espluguí acaba la temporada amb un molt bon sabor de boca amb l'obtenció d'aquest títol de Copa Catalana, i amb la classificació per jugar les semifinals de la Supercopa de Catalunya contra Barça o Granollers, a l'inici de la pròxima temporada.

L'equip del Baix Llobregat dominava per 19-13 al descans i ha controlat bé la situació a la represa.

L'equip guanyador, que entrena Álvaro Polo, ha format amb Roberto Casero, Ignacio Santos, Jon Eguino, Julen Garcia, Víctor Torres, Víctor Garcia, Pol Calvo, Carlos Martín, Mario Rivas, Sergi Gumà, Hector Fortuño, Sergi Pérez, Josep Maria Grau, Marc Bisbe, Marc Romero, Joan Sagalés. Els màxims golejadors han estat Sergi Pérez (7) i Hector Fortuño (6) i per part granollerina Gerard Domingo (8) i Marc Vega (7).

TERCER I QUART LLOC

Banyoles 33-32 UE Sarrià

Important victòria de l'equip banyolí que superant l'equip sarrianenc adquireix el dret de jugar la Supercopa de Catalunya i per tant es podrà enfrontar al Barça o al Granollers, ja que el Granollers B no la pot jugar per normativa.

Entrevistes