updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #CopaCatH: La Roca i Sarrià són els finalistes

Imatge d'un partit anterior entre els dos equips que disputaran la final Foto: Jordi Vilas Imatge d'un partit anterior entre els dos equips que disputaran la final

Després de dues interessants semifinals, La Roca i UE Sarrià disputaran la final de la Copa Catalana el pròxim cap de setmana.

BM Granollers B 27-28 La Roca, jugat dijous 6 a les 20:45 h

El derbi vallesà es va jugar el dijous a l’Olímpic i l'equip d'Hèctor del Pino va aconseguir plaça de finalista en obtenir la tercera victòria de la temporada davant l'equip granollerí.

Els de Sergio Pozo venien de derrotar el Bordils, però es van trobar amb un equip roquerol molt mentalitzat en defensa i que va arribar al descans amb un 10-15 favorable. A la represa els granollerins van intentar escurçar diferències i per uns moments va semblar que ho aconseguien (16-18 als 40') però els visitants van tornar a la càrrega i encara van entrar en els cinc minuts finals amb quatre gols d'avantatge (23-27), que l'equip local no va poder eixugar tot i els seus intents desesperats.

Els màxims golejadors van ser Oriol Miró, per part local, i Guillem Castillo, per part visitant, amb 5 gols cadascun.

UE Sarrià 36–27  OAR Gràcia

En l'altra semifinal, tot un "clàssic" de la 1a Estatal, els sarrianencs van acabar guanyant l'equip sabadellenc per un marge important de 9 gols. Però, tal com havia fet en l'últim partit de lliga, l'OAR Gràcia va plantar cara durant bona part del partit. Es va acabar, però, després de l'expulsió de Marcel Pujadas, per una acció que ells no van considerar mereixedora d'aquest càstig. Després d'aquesta expulsió els sabadellencs ja es van quedar sense resposta, davant un públic que empenyia el seu equip cap a la final.

La UE Sarrià buscarà rubricar una gran temporada en la qual han aconseguit l'ascens a la Divisió de Plata, davant un rival que els ha guanyat els dos partits jugats aquesta temporada. S'espera una final molt interessant

Entrevistes