updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Bordils campió de Copa Catalana

Els bordilencs han superat La Roca 32-27 en la final jugada a La Llagosta

El Bordils ha tancat la temporada handbolística amb l’alegria d’aixecar la Copa Catalana Masculina, i ho ha fet en una bonica final jugada a La Llagosta contra el seu gran rival d’aquesta temporada, el BM La Roca. Els bordilencs han fet una magnífica primera meitat en la que han arribat a manar de set gols (12-5), i han sabut mantenir a distàncies relativament còmodes al campió de Primera Estatal i recent ascendit a Divisió de Plata.

Era la final que tothom esperava, entre els dos equips que han dominat amb mà de ferro el "grup català" de Primera Estatal aquesta temporada. Els roquerols arribaven després de superar a semifinals el Vendrell (30-25), mentre que el Bordils havia fet el mateix –amb més claredat– enfront el Sant Quirze (40-25). Es preveia una final oberta, potser amb cert favoritisme pels roquerols, pel fet d'haver estat tot l'any un llistó més amunt que el Bordils i haver aconseguit pujar a Plata.

Han estat els vallesans els que han començat manant 0-2 al marcador, però el Bordils s’ha refet de seguida i amb un parcial de 9-1 ha obert un forat al marcador que a l’equador de la primera meitat els feia manar amb un còmode 9 a 3.
L’atac de La Roca estava poc inspirat, i quan aconseguia bones opcions de llançament topava gairebé sempre amb el porter Jordi Gonzàlez, que amb les seves grans aturades ha estat clau durant tot el partit. El Bordils ha arribat a dominar 13-6 poc abans de la mitja part, però una bona reacció final de La Roca els ha permès tornar a entrar al partit (14-10).

El Bordils jugant amb tranquil·litat

La tranquil·litat de jugar amb el marcador a favor ha estat el millor aliat dels de Pau Campos que han sabut jugar amb calma tota la segona meitat. Només han patit una mica quan La Roca se’ls ha apropat a tres gols (20-17), però una exclusió i l’habitual encert de cara al gol d’Eduard Nono han tornat a posar les coses tal com estaven, mantenint-se fins al final les distàncies de 5 a 7 gols favorables al Bordils.

Ja una mica a la desesperada, La Roca ha provat de pressionar a tota la pista però, tot i forçar algun error al rival, no han estat prou encertats per remuntar el partit. Al final 32-27 pel Bordils, que ha pogut celebrar sobre la pista un títol de Copa que els permet arrodonir una gran temporada.

Final Copa Catalana Masculina
Handbol Bordils 32 - 27 BM La Roca

Entrevistes