updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #CopaCatH: Quatre grans partits per conèixer els semifinalistes

Can Balsach, Nou de La Roca, l'Olímpic i Pavelló de l'OAR seus dels quarts se final Foto: arxiu Can Balsach, Nou de La Roca, l'Olímpic i Pavelló de l'OAR seus dels quarts se final

Aquest cap de setmana es disputen els quarts de final a partit únic i coneixerem els quatre protagonistes de la Final a Quatre.

En els Quarts de finals, als 7 classificats s’hi ha afegit l’Handbol Bordils. Aquest equip i els tres primers classificats dels tres grups de 1a Estatal (2a fase) han estat els caps de sèrie dels sorteig, que no juguen entre ells, però no ho fan necessàriament a casa.

Quarts de final

Sabadell - Sant Esteve Sesrovires, dissabte 18:15 hores

Els dos equips ja van jugar la temporada passada la Final a Quatre, tot i que no es van trobar. En aquella ocasió l'equip d'Isra havia donat la sorpresa eliminant el Sant Martí Adrianenc en quarts de final, que, com en aquesta ocasió, va jugar a Can Balsach. Però a semifinals van perdre davant el Sarrià, que acabaria sent el campió. El Sanes també va perdre davant els sarrianencs a la final.

BM La Roca 32–24 Banyoles, jugat el divendres

Els roquerols, amb barreja de jugadors de l'A, del B i del juvenil havien aconseguir superar la fase de grups en primer lloc, perdent per la mínima a Mataró, un resultat que ja els valia.
I en aquest partit, jugant a casa, s'han desfet de l'equip que té la millor defensa de Lliga i que ha vist trencada la seva il·lusió de poder jugar la final a quatre.

Granollers B – Bordils, dissabte 17 hores

Els bordilencs la temporada passada van caure a quarts de final a casa davant la Coope Sant Boi de forma ben sorprenent. Ara tenen una papereta força complicada, ja que visiten un equip granollerí que ha acabat força bé la temporada i té ganes de demostrar el seu progrés.

OAR Gràcia – Sant Cugat, diumenge 19 hores

Derbi del Vallès Occidental en l'última semifinal, l'únic en la qual es troben dos equips de la mateixa categoria,  que han fet una bona campanya a 1a Estatal. En el partit de lliga a Sabadell la victòria va ser per als locals per un clar 31-22. A Sant Cugat es van imposar els de David López per 30-28.

Entrevistes