updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L’OAR Gràcia torna de Fornells amb tres Copes

L'OAR Gràcia cadet femení ha aconseguit el doblet, Lliga Catalana i Copa L'OAR Gràcia cadet femení ha aconseguit el doblet, Lliga Catalana i Copa

L’OAR Gràcia de Sabadell tenia fins a tres equips classificats per la primera de les Jornades de Finals de Copa Catala i Federació que s’ha disputat aquest cap de setmana a Fornells de la Selva. Eren el cadet femení de Lliga Catalana, el cadet masculí de 1a Catalana i el Màsters Femení. I la festa per ells va ser completa ja que en les tres finals van aconseguir el títol.

Final de Copa de la Primera Catalana Cadet Masculina

Els cadets masculins estrenaven la jornada de dissabte, i l’OAR Gràcia va aconseguir el primer títol en joc, el de Copa de 1a Catalana en una final disputada amb el BM Granollers Sporting. El resultat final va ser de 32-25 pels sabadellencs.

Final de Copa Catalana Cadet Femenina

Després va ser el torn de la final Cadet Femení, on l’OAR Gràcia va aconseguir certificar el doblet (Lliga i Copa) guanyant el BM Granollers (que havia acabat tercer a la Lliga Catalana) per un clar 37-25.
VEURE GALERIA DE FOTOS DE LES FINALS CADETS

Final de la Copa Catalana Màsters Femenina

I l’endemà al matí, les màsters femenines van aconseguir la tercera Copa per l’OAR del cap de setmana, superant a la gran final el BM La Roca 18-15.

Entrevistes