updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'Handbol Vilamajor es proclama campió de copa davant el Bordils B

  • Escrit per HANDBOL VILAMAJOR / CATH

L'Handbol Vilamajor s'ha proclamat campió de la Copa Federació (en la que han competit equips de Lliga i 1a Catalana) davant el Bordils B, en una bonica final disputada a Fornells.

Amb un pavelló de Fornells de la Selva ple de gom a gom, la final de la Copa Federació de Lliga Catalana i Primera va tenir un inici molt igualat, on les primeres línies focalitzaven el joc, destacant l'instint golejador del gironí Franscesc Reixach. Després de diverses alternances en el marcador, el resultat registrava en empat a 8 en el minut 15, moment a partir del qual s'inicià el recital del porter de Sant Antoni, Chus Tomé, que va permetre a l'equip vallesà avançar-se en el marcador 14 a 11 al temps de descans.

La segona part va començar amb la mateixa tònica que havia finalitzat la primera, una porteria blau i negre estel·lar i un Vilamajor més descansat gràcies a una bona rotació, fet que va llançar a l'equip entrenat per Xavi Romero fins assolir una avantatge de 10 gols de diferència. El Bordils no es va rendir i va començar a jugar ràpid sota la direcció de Marc Palol, a més, va canviar la seva defensa, primer a mixta i després a individual a tot el camp. Però l'Handbol Vilamajor estava inspirat i va acabar superant novament als gironins mitjançant un treball col·lectiu ben organitzat basat en els llançaments exteriors d'Edu i Mau i l'habilitats individuals de Pol i Ivan.

A més de la celebració dels de Vilamajor cal també destacar la cordialitat entre els dos equips acabat el partit, on tots els membres del Handbol Bordils van felicitar als jugadors i tècnics del Vilamajor dins i fora de la pista.

Gran temporada del club de Sant Antoni

Aquest títol de Copa de l'equip del Baix Montseny completa una temporada excel·lent pel Club Handbol Vilamajor que recentment havia assolit el campionat sènior femení de Primera Catalana i l'ascens a Lliga. Els jugadors del club han dedicat aquests triomfs al seu president Charli i la seva junta directiva, que acaben de tancar amb èxit la seva etapa al capdavant del club.

Entrevistes