updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #4aCatH: La Garriga B va sumant i fa el 13 de 13

El filial garriguenc ja ha guanyat 13 partits Foto: Instagram chlagarriga El filial garriguenc ja ha guanyat 13 partits

El cap de setmana es va jugar la 13a jornada, en la qual no hi ha canvi de líders. La Garriga B amb el 13 de 13 en el grup A i Esparreguera en el B.

En aquesta categoria seran quatre equips de cada grup els que disputaran la fase d'ascens i en ells els quatre primers pujaran a 3a (anirem posant en blau a partits i resultats els equips que ocupen aquests places de fases).
NORMATIVA

GRUP A

Calonge  20-25 Empordà Roses 
La Garriga B 23-22 Ègara B 
Parets B 31-19 Jov.Ripollet 
PB SE Sesrovires LBDP  28-29 Lloret 
Calella B  32-20 Barberà B
Fornells B  29-35 Llavaneres B

HI havia dos partits molt interessants en aquest grup. En un d'ells el filial garriguenc, el líder que ho havia guanyat tot, va aconseguir la seva 13a victòria del campionat, amb força dificultats davant l'Ègara B que només va caure per la mínima. Amb aquest resultat l'equip garriguenc amb 8 punts d'avantatge sobre el segon ja té mig peu a la fase d'ascens.

Els egarencs es podien haver vist atrapats per dos equips, però un d'ells, la PB SE Sesrovires LBDP, va punxar a casa seva davant el Lloret. Sí que l'ha atrapat l'Empordà Esplais que va guanyar a Calonge, en un partit on va destacar el porter visitant Josep Iglesias.

Victòries força còmodes dels filials de Parets, Llavaneres i Calella, que encara no han dit la seva última paraula i volen continuar lluitant per entrar a fases.

GRUP B

Agramunt  36-31 Guissona
Coope Sant Boi C  43-24 Berga B
Tarragona  30-26 Martorell B
Esparreguera 30-23 Cerdanyola B
Ribes B  36-19 Panteres Grogues
Descansa Sant Andreu B

En aquest grup el partit més interessant era el derbi lleidatà, en el qual l'Agramunt va prendre's la revenja de la derrota de la primera volta (34-27), tot i que no va poder fer-se amb el golaverage particular. Això sí, de moment l'Agramunt supera en dos punts el Guissona a la classificació i es manté a 4 punts de la zona de fase d'ascens, que ara s'allunya una mica per als guissonencs.

Els quatre equips de dalt mantenen les seves posicions, amb Esparreguera i Coope B lluitant pel primer lloc i Sant Andreu B, que descansava, i Ribes B, pel tercer lloc. Agramunt i Tarragona, que també va guanyar, esperen ensopegades del Ribes B per intentar donar-li caça.

Entrevistes