updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #4aCatH: Jornada sense canvis a la zona de fase d'ascens a cap dels dos grups

L'Esparreguera no va tenir massa problemes per superar l'Agramunt i continuar líder imbatut del grup B Fotos: @bmesparreguera L'Esparreguera no va tenir massa problemes per superar l'Agramunt i continuar líder imbatut del grup B

El cap de setmana es va jugar la 8a jornada després de la qual els dos líders, La Garriga B en el grup A i Esparreguera en el grup B, continuen imbatuts.

En aquesta categoria seran quatre equips de cada grup els que disputaran la fase d'ascens i en ells els quatre primers pujaran a 3a (anirem posant en blau a partits i resultats els equips que ocupen aquests places de fases).

GRUP A

Parets B 25-28 La Garriga B
Llavaneres B  28-32 Ègara B
Calella B 29-21 Lloret
Fornells B 26-28 Calonge
Barberà B 21-32 Empordà Roses
Jov.Ripollet 26-33 PB SE Sesrovires

Els quatre primers d'aquest grup jugaven com a visitants, però tots quatre van sortir triomfadors. Cap d'ells ho va tenir massa fàcil en els seus partits, però van acabar sumant els dos punts, i això fa que s'obri una mica més l'escletxa a la classificació, tot i que l'Empordà Roses (que no va tenir problemes a la pista del cuer) continua allà a prop del quart. Els filials de Parets, Llavaneres i Calella queden ja una mica més allunyats de la lluita i hauran de millorar molt si s'hi volen ficar pel mig.

GRUP B

Esparreguera 36-24 Agramunt
Ribes B 29-29 Sant Andreu B
Martorell B 35-29 Guissona
Tarragona 33-20 Berga B
Panteres Grogues 24-32 Coope Sant Boi C
Descansa  Cerdanyola B

Tampoc en aquest grup hi havia enfrontaments directes entre equips de la zona de fase d'ascens i els quatre es mantenen en les seves posicions al final de la mateixa.

El líder imbatut, que juga a casa, i la Coope C, que jugava a la pista del cuer, són els que van guanyar de manera més clara.

El filial andreuenc, que és l'equip màxim golejador i menys golejat, va aconseguir un punt a la pista del filial ribetà que no n'havia cedit cap punt aquesta temporada a casa seva. Al final li haguessin pogut volar els dos si aquest espectacular gol d'aquí sota hagués estat vàlid.

L'equip guissonenc no va poder superar l'obstacle martorellenc, i continua en quart lloc, però compartint la plaça a punts amb Ribes, Agramunt i Martorell B. Per tant sembla que la lluita per aquesta quarta plaça pot ser del més interessant fins al final.

I a la lluita s'hi pot afegir el Tarragona que després de superar el Berga B està a només dos punts del quartet anterior.

Entrevistes