updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #4aCatH: La setena plaça d'ascens és per al Claret

Alegria claretiana després del partit Fotos: instagram HandbolClaretGracia Alegria claretiana després del partit

En el cap de setmana s'ha decidit la setena plaça d'ascens a favor de l'Handbol Claret, i també els finalistes de Copa. També ha començat la lluita pel títol.

PLAY-OFF ASCENS

Ègara B 22–29 Claret

Els barcelonins anaven a Terrassa amb dos gols d'avantatge (26-24), que era un avantatge curt, però van fer un partit de 10 i van guanyar amb claredat per pujar a 3a Catalana, una categoria on l'equip barceloní no jugava des de la temporada 2015-16, quan encara era 3a Catalana Preferent.

D'aquesta manera els 24 equips que tenen plaça per a la 3a Catalana de la temporada 2022-23, són aquests: el perdedor del "play-off" de descens de 2a (amb molts números per al Maristes Rubí), BCN Sants B, Sabadell B, Gavà B, Castellbisbal, Laietà Argentona, Sant Just, Sant Andreu de la Barca, Vilanova, Cardedeu B, Pau Casals, Bonanova C, Santpedor, Vallag, Montgrí, Vendrell, Espanyol C, Sant Joan Despí C, Montmeló, Sant Quirze C, OAR Gràcia C, Igualada B, Sant Llorenç B, Claret.

TÍTOL

Sant Joan Despí C 26-19 Montmeló

L'equip santjoanenc va fer un magnífic partit en defensa i va obtenir una bona renda per jugar la tornada a Montmeló el diumenge vinent. Al descans l'equip local ja dominava de set gols (16-9).

COPA FEDERACIÓ

SEMIFINALS

Es jugaven a partit únic a la pista dels dos equips que van acabar en segon lloc dels grups a la primera fase i la final la jugaran Esparreguera i Montcada C.

Esparreguera 31–23 Empordà Roses

Montcada C 28–27 Fornells B

 

Entrevistes