updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #4aCatH: Sant Joan Despí C nou líder del grup A

El Sant Joan Despí C nou líder del grup A Fotos: @chsjd El Sant Joan Despí C nou líder del grup A

Es va celebrar la 8a jornada que ha provocat un canvi de líder, en el grups A, que ara és Sant Joan Despí C. En els altres continuen el Montmeló i el Sant Quirze C, tot i la derrota d'aquest davant l'OAR Gràcia C.

Els equips marcats en blau són els que ara mateix estan en zona de fase d'ascens (4 per grup)

Grup A: El partit de la jornada provoca canvi de líder

Sant Joan Despí C 32-26 Sant Llorenç B
Martorell B 23-22 Ribes B
Vilanova B 28-26 Esparreguera
Castelldefels B 21-25 Sant Andreu B
Descansa Claret

En aquest grup es van viure quatre partits força ajustats i hi ha hagut canvi de líder, que passa a ser el Sant Joan Despí C, gràcies al triomf sobre el Santllo B.

Tot i la derrota del Castelldefels B a casa i del descans del Claret, aquests dos equips completen amb els altres dos la zona de fase d'ascens, ja que tenien un avantatge confortable sobre els següents, tot i que la lluita promet ser forta fins a final de la primera fase, amb cinc equips separats per 2 punts per dos llocs.

Grup B: El Sant Quirze C perd, però continua sent líder

Sant Quirze C 32-33 OAR Gràcia C
Ègara B 32-17 Agramunt
Igualada B 38-44 Salle Montcada C
Joventut Ripollet 30-25 Barberà B
Descansa Berga B

En aquest grup s'enfrontaven els dos primers  a la pista del líder, i la victòria ha estat per a l'equip visitant, l'OAR Gràcia C, que trencar la imbatibilitat de l'equip "kiri" però de moment continua en segon lloc.

Els altres dos equips en zona de fases van tenir resultats ben diferents. L'Ègara B va guanyar de forma clara i l'Igualada B va perdre a casa encaixant molts gols, davant el Montcada C. De tota manera els igualadins conserven el quart lloc pel golaverage general, sembla que aquests dos equips són els que hauran de lluitar pel quart lloc, amb l'amenaça del Joventut Ripollet.

Grup C: El Calella B atrapa al líder

Vilamajor C 27-21 La Garriga B
Llavaneres Maresme B 27-20 Empordà Roses
Calella B 24-9 Calonge
Descansen Montmeló  i Fornells B 

El Calella B, va aconseguir la cinquena victòria seguida i ha atrapat al líder, però es queda en segon lloc pel golaverage.  El Montmeló es manté líder imbatut, tot i que el divendres 26 haurà de confirmar aquesta condició a La Garriga en un partit que es va haver de suspendre fa unes jornades per manca de llum.

L'equip garriguenc, que tan bé havia començat, va patir la segona derrota seguida i es veu atrapat en el tercer lloc pel Vilamajor C, que reemplaça en la zona de fases al Fornells B.

En el tercer partit l'equip del Llavaneres  B va superar els empordanesos i els superen també a la classificació.

Entrevistes