updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #4aCatH: Històric debut "perico" en el món de l'handbol

L'equip del SD Espanyol va fer el debut "perico" en el món de l'handbol Foto: sdespanyol.com L'equip del SD Espanyol va fer el debut "perico" en el món de l'handbol

Ha comença la 4a catalana amb uns quants 8 equips nous o reapareguts i d'entrada amb Barberà B i GEiEG B com a primers líder gràcies als seus amplis triomfs.

En blau els equips nous d'aquesta temporada

Grup A

Gavà C 14–26 Salou

L'equip del Salou, un dels fundadors del qual és Armand Rubiño –el que havia estat jugador del FC Barcelona i Elgorriaga Bidasoa– ha debutat a 4a amb un clar triomf a Gavà. L'equip salouenc la temporada passada tenia un equip juvenil a Lliga Catalana i suposem que formen la base de l'equip amb algun jugador més veterà de la zona, aprofitant que el Tarragona no competeix aquest any.

Martorell B 26-19 Aula B

L'equip martorellenc on juga Cristian Stahringer, l'entrenador del primer equip, va estar ben a punt la passada temporada d'aconseguir l'ascens i en aquesta busca de nou l'ascens de categoria.

Montcada C 36–21 Guissona

Bon partit del C montcadenc que s'estrenava a la categoria i ho va fer amb clara victòria davant un altre equip debutant, o millor dit retornat.

OAR Gràcia C 26–31 Berga

Bon inici berguedà guanyant a la pista d'un dels equips del grup que també s'espera que estiguin a la part alta. L'equip berguedà va dominar quasi sempre (10-14 al descans), però ja avançada la 2a part l'OAR es va posar a un gol (22-23), obligant l'equip visitant a treure tots els seus recursos per emportar-se el triomf.

Sant Andreu 31-18 Jov. Ripollet

L'equip andreuenc surt amb decisió en busca de l'ascens que no va poder assolir la temporada passada i va començar amb clara victòria davant un altre dels equips debutants.

Club Voleibol Sant Climent 22-40 Barberà B

L'equip barberenc ha començat amb força derrotant de forma molt contundent un dels debutants a la categoria i això li permet ser el primer líder del grup A.

Santpedor 21-23 Cambrils B

L'equip local s'estrenava a 4a després del seu descens i no va poder començar bé topant amb un equip que la temporada passada ja va estar a la part alta i vol tornar a ser-hi.


Grup B

Sant Celoni 22-37 GEiEG B

L'equip B dels grupistes torna a l'activitat després d'uns anys d'absència i ho va fer amb una contundent victòria a la pista d'un equip que la temporada passada ja va estar a la zona baixa.

Canovelles B 34–38 Vic

Bon inici d'un altre dels equips que la temporada passada va fregar l'ascens. No van tenir un partit fàcil (15-17 al descans) però amb un gran balanç ofensiu es van fer amb els dos punts.

Coope Sant Boi B 19-16 Fornells B

Partit de defenses i victòria d'un equip que vol lluitar per aconseguir l'ascens que se li va escapar per poc al temporada passada.

Espanyol SD 23–19 Claret

Gran debut de l'equip blanc-i-blau a la pista del Safa Horta en derbi barceloní davant un Claret que la temporada passada va ser la millor defensa de la categoria. L'equip blanc-i-blau va començar amb nervis però de seguida va agafar el ritme i al descans dominava per 14 a 9. A la represa la defensa visitant va tancar millor i va aconseguir reduir una mica les diferències, però el triomf es va quedar a casa.

Els protagonistes d'aquest important debut blanc-i-blau van ser: Sergi Esteve, Enric Ballús, Ryan Riba, Adrián Pérez, Rubén Polo, Lucas Ras, David Casaus, Javier Garcia, Javier Barrera, Alvaro Gual, Alberto Giral, Carlos Tapis, Carlos García i Àlex Mullor.

Montgrí 25-21 Banyoles C

Interessant derbi gironí on els montgrins van obtenir una important victòria que els ha d'anar obrint el camí del retorna a 3a.

Descansaven Vilablareix i Castellbisbal

Entrevistes