updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Victòria de prestigi del CH Igualada

Aquest cap de setmana els nois del CH Igualada jugaven un important partit contra un rival directe per seguir a la zona alta de la classificació. El conjunt igualadí afrontava aquest partit amb alguna baixa d’última hora que podia complicar i molt el desenllaç d’un partit vital per les seves aspiracions.

 

El partit va ser una constant lluita a on els igualadins mai van poder imposar el seu estil de joc, un estil ràpid en atac i agressiu en defensa. Però en partits d’aquest tipus els nois del CH Igualada ens van demostrar que saben tirar de caràcter i casta en els moments complicats i van finalitzar el primer període amb un petit avantatge al lluminós de 3 gols (13 a 10).

A la represa, però van baixar una mica la seva intensitat en el joc i el Santpedor ho va saber aprofitar empatant el partit i fins i tot a falta de 6 minuts per finalitzar el matx avançar-se al marcador. Va ser llavors quan els homes de Joan Alcoberro, van tornar a imprimir un ritme de joc intens per poder remuntar el marcador i acabar-se imposant al seu rival, aconseguint així una més que merescuda victòria per un 25 a 23 final.

L’entrenador igualadí, Joan Alcoberro, al final de partit, va tornar a agrair el suport donat pel públic i es va mostrar molt orgullós  del treball fet per tot el seu equip. Un equip, que com ell mateix diu, segueix creixent i treballant dia a dia per seguir amb el seu objectiu.

Club Handbol Igualada 25 – Handbol Santpedor 23

Pel Club Handbol Igualada van jugar: Hilari Canales (9 aturades); Carles Oller (3 gols); José Luís Álvarez (1 gol); Adri Suero (9 gols); Martí Ruiz (5 gols), Pol Cantero (5 gols); Roger Calçada (2 gols); Albert Belart; Jordi Salom; Edu Jounou; Sergi Velasco; Edu Lezama i Esteban Lezama.

Entrevistes