updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #4aCatH: Jornada que pot ser decisiva en el grup A

Imatge del partit Empordà Esplais - PB SE Sesrovires, els dos equips que poden assolir la classificació Foto: arxiu Imatge del partit Empordà Esplais - PB SE Sesrovires, els dos equips que poden assolir la classificació

Aquest cap de setmana es disputa la 21a jornada, que és la penúltima de la primera fase, i podria determinar ja els dos equips que falten per completar els vuit de la fase d'ascens.

En aquesta categoria seran quatre equips de cada grup els que disputaran la fase d'ascens i en ells els quatre primers pujaran a 3a. Anirem posant en blau a partits i resultats els equips que ocupen aquests places de fases i en majúscules els que tinguin assegurada ja la plaça. Posem en taronja els equips que ja no poden entrar a la fase d'ascens.
NORMATIVA

En la Proposta de Reestructuració de categories per a la temporada 2023-24, que es presentarà a l'Assemblea del maig, dels equips d'aquesta categoria pujarien a 2a Catalana els 4 primers de la fase d'ascens. La resta d'equips jugarien a 3a Catalana, que continuaria sent l'última categoria.

GRUP A

Empordà Esplais (4t)- Fornells B (11è), dissabte 16 h
Llavaneres B Atl. (7è)- PB SE Sesrovires (3r), dissabte 17:30 h
Calonge (5è)- LA GARRIGA B (1r), dissabte 18 h
Jov.Ripollet (10è)- Barberà B (12è), diumenge 11 h
ÈGARA B (2n)- Calella B (6è), diumenge 12:30 h
Lloret (9è)- Parets B (8è), diumenge 19 h

En aquest grup falten dues places per decidir per a la fase d'ascens i que podrien quedar definides aquest cap de setmana.

Els que ara les tenen a la mà, PB SE Sesrovires LBDP i Empordà Esplais, juguen contra dos equips que ja no tenen cap mena d'opció. Evidentment els empordanesos més fàcil perquè juguen a casa, però els sesrovirencs també són favorits a Llavaneres. Si guanyen aquests partits i el Calonge i el Calella B, que juguen contra els dos primers, no guanyen, empordanesos i sesrovirencs ja estaran a la fase d'ascens.

GRUP B

Berga B (10è)- RIBES B (4t), dissabte 16 h
Agramunt (7è) - SANT ANDREU B (2n), dissabte 17 h
Guissona (5è) - ESPARREGUERA (1r), dissabte 18 h
Cerdanyola B (9è) - COOPE SANT BOI C (3r), dissabte 20:15 h
Panteres Grogues (11è)- Martorell B (6è), diumenge 13 h
Descansa Tarragona (8è)

En aquest grup la jornada no té cap mena de transcendència. Els quatre primers classificats juguen el dissabte com a visitants, però els resultats dels seus partits no influirà en res en la classificació de sortida de la fase d'ascens, ni en l'honorífic primer lloc de grup que ja té a la butxaca l'Esparreguera.

Per als equips que juguen com a locals, igual que en l'altre partit entre Panteres Grogues i Martorell B, els dos punts seran un premi sense mèrit classificatori.

Entrevistes