updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #3aCatH: En cau un, l'Igualada B, però queden cinc imbatuts

El líder del grup B, el Montmeló, va guanyar a casa Foto: instagram PBHandbolMontmeló El líder del grup B, el Montmeló, va guanyar a casa

El cap de setmana es va disputar la 8a jornada, en la qual ha caigut un dels imbatuts, l'Igualada B, però s'hi mantenen encara Sant Just, Sant Joan Despí C, Sant Andreu de la Barca, Montmeló i Laietà Argentona.

En aquesta categoria disputaran la fase d'ascens els quatre primers de cada grup i pujaran els quatre primers d'aquesta fase final (anirem posant en blau en partit i resultats als equips que ocupin aquestes posicions):

GRUP A

Santpedor 29-26 Igualada B 
Claret 18-24 Montgrí
Cornellà B 23-26 Sant Joan Despí C 
Ripollet 23-39 Sant Just
Descansen Sabadell B  i Bonanova C Júnior

En el partit més destacat que enfronta el tercer i el quart classificats es va donar el resultat més destacat de la jornada, ja que el filial igualadí va perdre el primer partit de la temporada davant un Santpedor molt seriós que d'aquesta manera es refà de les dues derrotes anteriors i conserva la tercera plaça. Tot i la derrota, els igualadins també es mantenen en la zona de fase d'ascens. L'equip que ara s'acosta a la zona alta és el Montgrí que va obtenir un valuós triomf a la pista d'un rival directe com és el Claret, que travessa un mal moment, amb quatre partits seguits sense guanyar.

Els dos primers classificats van guanyar els seus partits i es mantenen imbatuts. El Sant Just, el líder, amb contundència a Ripollet, i el Sant Joan Despí C de forma treballada en derbi del Baix Llobregat a Cornellà, davant el filial cornellenc que és l'equip menys golejat del grup.

GRUP B

Montmeló 35-26 Vilanova B 
Laietà Argentona 32-28 Vallag
Sant Llorenç B 26-30 Gavà B
BCN Sants B 21-28 S.Andreu Barca
Vendrell 29-20 OAR Gràcia C
Descansa Pau Casals Sab.

El partit més destacat de la jornada el teníem a Argentona entre dos equips que estaven en zona de fase d'ascens. L'equip local va aconseguir guanyar, en un partit que va tenir sempre dominat, tot i que al final se'ls va complicar una mica, i continua imbatut. Els de La Llagosta tot i la derrota continuen a la zona alta.

Els dos primers classificats van fer bo el seu paper de favorits. El líder Montmeló superant el Vilanova B i el Sant Andreu de la Barca guanyant a la pista del BCN Sants B, tots dos amb certa claredat davant dos equips de la zona baixa.

En el derbi del Baix Llobregat entre els filials de Santllo i Gavà, es van imposar els gavanencs que atrapen el Vallag en el quart lloc, tot i que quedin per sota per la diferència de gols. El Vendrell va guanyar a l'OAR Gràcia C, però encara està lluny de la zona alta.

COMENTA I INFORMA DE RESULTATS A TWITTER AMB L'ETIQUETA #3aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes