updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #3aCatH: El GEiEG ja és líder en solitari

El GEiEG saludant al públic després del triomf davant el Cambrils Fotos: instagram Handbol GEiEG El GEiEG saludant al públic després del triomf davant el Cambrils

El cap de setmana es va disputa la 4a jornada de la segona fase i en la d'ascens el GEiEG va guanyar el duel en el cim i ja és líder en solitari.

FASE ASCENS: El GEiEG líder en solitari

GEiEG 40-29 Cambrils  
Vic 27-30 Esplugues C 
Sant Just  32-41 Sant Andreu de la Barca 
Cardedeu B 30-35 Laietà Argentona 
Castellbisbal 25-23 Vilanova i la Geltrú 

El gran partit de la jornada es jugava a Girona, i allà el GEiEG va demostrar un gran potencial per superar el Cambrils, l'equip amb el que estava igualat a dalt de tot de la classificació i a més clavant-li 40 gols. Sembla que l'històric equip grupista (recordem que havia arribat a jugar a la Divisió d'Honor Estatal) té ganes d'anar recuperant categories.

Hi havia també gran partit a Vic, entre els dos equips que persegueixen els dos primers, i en aquest cas va ser l'equip visitant, l'Esplugues C el que es va emportar el triomf.

Tots quatre equips mantenen un important avantatge sobre els altres equips, ja que el cinquè, que ara és el Laietà Argentona, que va guanyar a Cardedeu, està a 6 punts, quan només en queden 12 per disputar.

En altres partits cal destacar el triomf del Sant Andreu de la Barca en el derbi del Baix Llobregat a Sant Just i el del Castellbisbal davant un Vilanova que estava en molt bon moment.

FASE DESCENS: Tarragona i Ripollet molt enfonsats

Espanyol C Júnior 30-18 Tarragona 
Pau Casals 33-32 Vallag 
Santpedor  32-34 Bonanova C Júnior 
Ripollet  30-33 Vendrell 
Descansa Montgrí 

En aquest grup el Tarragona va perdre a la pista de l'Espanyol C i pràcticament diu adéu a les possibilitats d'assolir la salvació i està gairebé condemnat al descens junt amb el Ripollet.

S'ha de tenir en compte la possibilitat que baixin fins a dos equips més per descensos per compensació. Això passarà si no hi ha equips catalans que equilibrin pujant a 1a Estatal, els descensos dels dos equips que baixaran a Lliga. I evidentment això no se sabrà fins que es disputin les fase d'ascens. Per tant el 6è i 7è, que ara mateix són Espanyol C Júnior i Vallag, també poden estar en perill.

Per dalt Pau Casals i Bonanova Júnior (o C), van obtenir dos triomfs ajustats però valuosos, davant rivals complicats, que els situen a dalt de tot de la classificació.

- COMENTA I INFORMA DE RESULTATS A TWITTER AMB L'ETIQUETA #3aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes