updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #3aCatH: Duel entre els dos primers al Pavelló del GEiEG

El pavelló del GEiEG acull el partit més destacat Fotos: instagram Handbol GEiEG El pavelló del GEiEG acull el partit més destacat

Aquest cap de setmana es disputa la 4a jornada de la segona fase, tant a la fase d'ascens, amb dos grans partits entre els quatre primers, com a la de descens.

FASE ASCENS

GEiEG (1r)- Cambrils (2n), dissabte 17:30
Vic (3r) - Esplugues C (4t), dissabte 17:30 h
Sant Just (7è)- Sant Andreu de la Barca (8è), dissabte 17 h
Cardedeu B (10è)- Laietà Argentona (6è), dissabte 19 h
Castellbisbal (9è)- Vilanova i la Geltrú (5è), dissabte 20:30 h

El gran partit de la jornada es juga a Girona, al pavelló del GEiEG entre els dos equips que dominen la classificació i que semblen els dos gran candidats a disputar-se el títol de campió de 3a Catalana, deixant a part l'ascens, que ja tenen molt ben encarrilat. Els gironins no han cedit cap punt a casa seva en tota la temporada i en tots els partits menys en un han superat els 30 gols, en moltes ocasions de forma àmplia. Reben l'equip cambrilenc que en tota la temporada ha perdut dos partits a fora, a les pistes del Laietà Argentona (33-29) i del Sant Just (32-26).

Gran partit també a Vic, entre els dos equips que persegueixen els dos primers, i que estan a l'espera de possibles ensopegades dels primers per donar-los caça.

Com ja hem vingut dient aquests quatre equips ocupen les quatre places d'ascens directe i amb un avantatge força clar sobre els seus immediats perseguidors, Vilanova i Laietà Argentona, que hauran de mirar de guanyar els seus partits en pista contrària per acostar-se una mica al perdedor del partit de Vic i que els quedaria a 6 punts, quan en quedaran 12 per disputar.

FASE DESCENS

Espanyol C Júnior (7è) - Tarragona (8è), dissabte 21 h
Pau Casals (1r) - Vallag (6è), diumenge 18 h
Santpedor (2n) - Bonanova C Júnior (3r), dissabte 19 h
Ripollet (9è) - Vendrell (5è), dissabte 21 h
Descansa Montgrí (4t)

En aquest grup el Tarragona, que la setmana passada va guanyar al Ripollet, busca dos punts que li donen una mica d'esperança. Si guanyessin a la pista de l'Espanyol C se situarien a quatre punts dels blanc-i-blaus, que han de jugar dos partits menys que els tarragonins. Una derrota pràcticament ja els sentencia al descans.

Pel que fa a la part alta i a l'obtenció del primer lloc del grup, purament testimonial, cal destacar el partit que es juga a Santpedor entre el 2n i el 3r classificats, i el que es jugarà a la pista del líder a Sabadell Nord on reben un Vallag a l'alça.

- COMENTA I INFORMA DE RESULTATS A TWITTER AMB L'ETIQUETA #3aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes