updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #3aCatH: Els focus dirigits a Palautordera i Ripollet

Els pavellons de Palautordera i Ripollet reben dos dels partits més interessants Fotos: arxiu Els pavellons de Palautordera i Ripollet reben dos dels partits més interessants

19a jornada a la qual s’arriba amb Tortosa, Sant Quirze B, Coope B, Garbí B, Sant Cugat C i Banyoles c en posició d’ascens directe.

GRUP B

El partit de la jornada a Santa Maria de Palautordera:
Palautordera B (8è) - Garbí B (1r), dissabte 17:50 h

El “Palau” B rep el líder en el preliminar del gran derbi del Baix Montseny de la 1a Estatal. I en aquest partit busca la seva quarta victòria seguida per enfilar-se a la zona de "play-off".

Els empordanesos, tot i ser líders, no guanyen fora de casa des del 24 de novembre, quan ho van fer a la pista del Santpedor, ara cuer. Després han empatat tres partits seguits com a visitants.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Palautordera B

8

18

29

27

G

P

G

G

G

Garbí B

1

23

31

26

P

E

G

E

G

Sant Cugat C (2n) - Bordils C (9è), dissabte 17:45 h

Bon partit també aquest, entre dos equips que la temporada passada estaven a 2a i que volen tornar-hi. Ara mateix està millor situat l’equip local, però tot pot canviar perquè del 2n al 9è només hi ha dos punts de diferència.

Sant Just (12è) - Gavà B (5è), dissabte 16 h

Derbi del Baix Llobregat on l’equip local intentarà guanyar per tornar a sortir de la zona de descens. Al davant un equip que no pot regalar res si vol lluitar per l’ascens.

Sant Andreu Barca/El Papiol (6è) - Polinyà (7è), diumenge 19 h

Partit intens entre dos equips igualats a punts i que ara tanquen la zona de “play-off”. L’equip visitant va a més com ho demostren les seves cinc jornades seguides sense perdre.

Esplugues C (10è) - Berga (4t), dissabte 19:45 h

Els espluguins van guanyar un partit important per sortir del descens i ara volen fer valer el factor pista per superar un equip que lluita per l’ascens.

Montgrí (11è) - Santpedor (13è), dissabte 20 h

Duel entre dos rivals directes en la lluita per evitar el descens, que porten quatre setmanes sense guanyar, i on el factor pista pot pesar.

Descansa Banyoles C (3r)

GRUP A

El partit de la jornada a Ripollet:
Ripollet (8è) - Sabadell B (7è), dissabte 20:30 h

Bon partit entre dos equips que lluiten per la setena plaça, l’últim del “play-off” i que estan en bon moment com ho indica que tant un com l’altre porten tres victòries seguides.

A la primera volta l’equip arlequinat va guanyar per 35-34.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Ripollet (-1 partit)

8

19

28

27

P

P

G

G

G

Sabadell B

7

21

28

28

G

P

G

G

G

Tortosa (1r) - Joventut La Llagosta (14è), dissabte 18 h

El líder ho té fàcil, i a més a casa seva on no ha cedit cap punt, davant del cuer, que encara no ha guanyat cap partit.

Sant Quirze B (2n) - Vendrell (12è), dissabte 19 h

Fàcil també per al segon classificat que rep el penúltim.

Maresme Llavaneres (13è) - Coope Sant Boi B (3r), dissabte 21 hores

El tercer equip en zona d’ascens també té un partit teòricament fàcil a la pista d’un dels que està en zona de descens i porta sis derrotes seguides.

Pau Casals (9è) - Ribes (4t), dissabte 20:30 h

Una mica més complicat ho té el quart en discòrdia, ja que visita la pista sabadellenca on el rep un equip que si perd quasi dirà adéu a les possibilitat d’entrar en el “play-off” del qual ja el separen sis punts.

Martorell B (10è) - Salou (5è), diumenge 12 h

L’equip salouens és el que porta la millor ratxa amb sis victòries seguides, però no ho tindrà fàcil en una pista on només la Coope B va guanyar-hi amb comoditat.

Tarragona (11è) - Maristes Rubí (6è), divendres 21 h

L’equip rubinenc no pot fallar perquè està només dos punts per sobre del vuitè classificat, el primer que no entra en “play-off”.
 

- COMENTA I INFORMA DE RESULTATS A TWITTER AMB L'ETIQUETA #3aCatH

 


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes