updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #3aCatH: El Berga ja és líder del grup B

El Berga és el nou líder del grup B Fotos: Handbol Berga El Berga és el nou líder del grup B

Ha començat la segona volta i hi ha canvi de líder en el grup B, ja que el Berga s'ha situat en primer lloc, i el Gavà B entra en zona d'ascens directe. En l'altre grup, tot i la derrota del líder, no hi ha canvis.

En els partits figuren en verd els equips que estan en posició d'ascens directe, en blau els que estan en zona de "play-off" i en negre els que estan en posició de descens.

GRUP B

El partit de la jornada a Berga:
Berga 32-29 Bordils C

El partit d’aquest grup tornava a Berga i com la setmana passada l'equip berguedà va guanyar un rival directe. A més la derrota del Garbí B li ha permès situar-se en el primer lloc de la classificació.

La primera part va ser molt igualada (16-16 al descans), però després l'equip local va anar obrint forat.

Gavà B 30-29 Palautordera B

Emocionant duel de filials que la temporada passada estaven a 2a, i en el qual els gavanencs van mantenir la imbatibilitat a casa per situar-se en zona d'ascens directe.

Sant Andreu Barca/El Papiol 22-22 Sant Just

Derbi del Baix Llobregat on els santjustencs van treure un punt  a la pista d'un equip teòricament superior, que està en zona de “play-off”, però de moment es queden a la cua.

Garbí B 33-35 Sant Cugat C

El líder va patir la segona derrota seguida a casa i ha perdut el lideratge. Tot i que es queda en zona d'ascens directe veu com quatre equip amenacen la seva plaça, entre ells el seu rival en aquest partit que se situa a només dos punts.

Polinyà 40-27 Banyoles C

Els banyolins venien de guanyar a Palafrugell a la pista del líder però van patir una dura derrota a la pista d'un equip que no es rendeixi i vol lluitar per entrar al "play-off" del qual ara el separen només dos punts.

Montgrí 33-25 Esplugues C

Els torroellencs van aconseguir la segona victòria seguida i això li ha servit per abandonar la zona de descens i fins i tot superar el seu rival a la classificació pel golaverage.

Descansa Santpedor (11è)

GRUP A

El partit de la jornada a Sant Quirze:
Sant Quirze B 32-20 Tortosa

El líder, que anava amb força baixes, va patir una derrota contundent davant un equip que el va superar completament. La defensa oberta dels "kiris" i el seu joc ràpid van fer que al descans s'arribés amb un 19-9, que ja deixava el partit pràcticament sentenciat.

Tot i la derrota l'avantatge que duien els tortosins els permet mantenir a dalt de tot de la classificació.

Sabadell B 24-23 Maresme Llavaneres Atl.

Partit més igualat del que es podia preveure i on l'equip visitant va plantar cara en tot moment davant un equip en zona de "play-off".

Coope Sant Boi B 23-19 Martorell B

L’equip local va sumar la quarta victòria seguida i continua imbatut a casa seva després d'una treballada victòria davant d'un equip que es queda a 4 punts de la zona de descens.

Tarragona 28-25 Ripollet

L’equip tarragoní va trencar una mala ratxa de quatre derrotes seguides i s'allunya a quatre punts de la zona de descens. Ho va fer superant l'equip ripolletenc que cau fora de la zona de "play-off".

Maristes Rubí 25-21 Pau Casals

L’equip rubinenc, el segon menys golejat, va fer valer un cop més la seva bona defensa per superar un equip que no està en massa bon moment i s'està allunyant de la zona de "play-off" on es manté l'equip local.

Vendrell 31-34 Ribes

Els ribetans no van fallar a la pista d’un equip en zona de descens, però continuen en quart lloc empatats amb Coope B i Sant Quirze B, que tampoc van fallar.

Joventut La Llagosta 22-32 Salou

El cuer continua sense guanyar. L'equip salouenc va imposar la seva bona defensa i amb els dos punts puja a la zona de "play-off" en detriment del Ripollet.
 

 

 

 

- COMENTA I INFORMA DE RESULTATS A TWITTER AMB L'ETIQUETA #3aCatH

 


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes