updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #3aCatH: Ribes i Garbí B són els líders

L'equip garbinenc és el que va obtenir el triomf més ampli Fotos: @c_handbolgarbi L'equip garbinenc és el que va obtenir el triomf més ampli

Després de la 2a jornada tenim a davant 5 equips en un grup i 3 en l'altre amb els quatre punts a la buxtaca i Ribes i Garbí B són els líders.

GRUP A

El partit de la jornada a Can Balsach:
Sabadell B 31-30 Salou

Bon partit entre dos equips que havien guanyat en la primera jornada. Els arlequinats van saber jugar millor els últims minuts per sumar dos punts i continuar en el grup capdavanter.

Coope Sant Boi B 32-26 Ripollet

Era aquest un altre partit entre dos equips guanyadors en la primera jornada i l'equip local va sumar la primera victòria davant la seva afició, a la nova categoria, i es manté a dalt.

Tarragona 20-29 Tortosa

Els tortosins van sentenciar el partit amb un 7-16 al descans i després van viure de rendes. Es mantenen a dalt i els tarragonins a zero.

Vendrell 29-32 Pau Casals

Els vendrellencs acumulen dues derrotes en perdre contra un equip que es va mostrar més sòlid en els moments decisius, cosa que li permet mantenir-se en el grup dels de dalt.

Joventut La Llagosta 26-36 Ribes

Els ribetans havien començat molt forts a casa i van obtenir una altra victòria contundent que els comença a confirmar com a grans aspirants a l'ascens. L'equip local va resistir 50 minuts, però es va enfonsar en el tram final.

Sant Quirze B 32-23 Maresme Llavaneres

L’equip local amb més recursos va aconseguir el primer triomf davant d'un jove equip maresmenc que va mantenir el tipus durant 20 minuts (9-8), però que al descans ja perdia de 6 (17-11).

Maristes Rubí 32-22 Martorell B

Partit semblant a l'anterior i quasi amb el mateix resultat. Primera victòria local davant un equip inferior.

GRUP B

El partit de la jornada al Torroella de Montgrí:
Montgrí 31-33 Palautordera B

L'equip vallesà es va imposar en un partit emocionant i se situa en el grup capdavanter, mentre els torroellencs continuaran buscant el primer triomf.

Sant Andreu Barca/El Papiol 29-23 Esplugues C

L'equip local es va imposar en el derbi del Baix Llobregat jugat al Papiol i és un dels tres equips que han sumat els quatre punts.

Garbí B 44-24 Sant Just

Els garbinencs van començar guanyant a fora i van fer tota un exhibició en el primer partit jugat a casa. Al descans ja guanyaven 22-13.

Gavà B 25-25 Bordils C

Igualtat entre dos equips que es coneixen de la temporada passada a 2a, i que de moment es queden en la zona baixa tots dos amb un sol punt.

Polinyà 31-35 Sant Cugat C

Tots dos havien perdut en la primera jornada i va reaccionar l'equip santcugatenc que deixa els polinyanencs en el furgó de cua.

Santpedor 31-31 Banyoles C

Primer partit dels del Bages en el seu retorn a 3a i van treure un punt davant del sempre incòmode equip banyolí.

Descansa Berga (2n)

- COMENTA I INFORMA DE RESULTATS A TWITTER AMB L'ETIQUETA #3aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes