updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #3aCatH: Bon partit en la lluita pel títol a Sant Vicenç

Els dos equips ja van brindar un gran partit a Montcada Fotos: Pedro de Lamo Els dos equips ja van brindar un gran partit a Montcada

Continua la lluita pel títol amb partit molt interessant a Sant Vicenç dels Horts.

Fase pel títol

Sant Vicenç B (3r)- Salle Montcada B (1r), dissabte 19 h

Els vicentins reben l’únic equip que els ha derrotat aquesta temporada a la primera volta d’aquesta fase per 27-26. I evidentment tindran ganes de revenja per superar-los a la classificació i passar a dependre d’ells per aconseguir el títol l’última jornada a Sant Esteve.

Vallag (4t)- Sant Esteve Palautordera B (2n), dissabte 17 h

Els santestevencs, que segon què passi al partit anterior podrien accedir al lideratge, no ho tindran fàcil a la pista d’un equip que vol acomiadar-se de la temporada a casa amb un triomf.

Bonanova Atlètic (5è)- Castelldefels (6è), dissabte 19 h

Partit absolutament intranscendent entre dos equips absolutament desenganxats de la lluita pel títol, però contents pel seu ascens.

Eliminatòria entre perdedors del "play-off"

Fornells - Pau Casals, diumenge 19 hores

El diumenge es juga el partit d'anada d'aquesta eliminatòria que segons la normativa es juga pel motiu següent:

NOTA: si algun d’aquests equips (els que pugen a 2a) tingués un equip homònim del mateix club a la Segona Catalana Sènior Masculina, que a la finalització d’aquesta competició no hagi ascendit o descendit de categoria, no podrà optar a l’ascens de categoria.
Si fos el cas de només un (1) equip que es trobi en aquesta situació, ocuparà el seu lloc un equip que disputi la fase de promoció de la Tercera Catalana Sènior Masculina.
Per a determinar l’equip que ocuparà la plaça d’ascens, es celebrarà la eliminatòria següent:

Perdedor eliminatòria (A) 2a ronda fase de promoció d’ascens contra – perdedor eliminatòria (B) 2a ronda fase de promoció d’ascens.

No veiem que s'estigui en la situació indicada, però de tota manera se celebrarà l'eliminatòria.

Copa Federació 2a/3a Catalana

Quarts de final

Sant Just - Llavaneres Caldes d’Estrac, dissabte 16:30 h

L’equip local, 10è al seu grup de 3a, en teoria ho té complicat davant un equip que va acabar fregant l’entrada al “play-off” d’ascens, amb el seu 6è lloc a 2a.

La Garriga – Cornellà, diumenge 19 h

En teoria el partit més igualat entre dos equips que ja s’han trobat a la lliga acabant en 7è i 9è lloc del seu grup de 2a.

Vilanova - JH Mataró B, dissabte 16 hores

Els vilanovins, descendits a 4a, semblen inferiors a un equip maresmenc que ha acabat molt fort la lliga i en 8è lloc del seu grup de 2a.

Sant Andreu de la Barca/Papiol - Sant Fost, diumenge 19 h

L’equip local, 9è al seu grup de 3a, intentarà donar la sorpresa davant un equip al qual se li sol donar bé la Copa (finalista en tres de les quatre últimes edicions i dos cops campió) i que va acabar la lliga en 9è lloc del seu grup de 2a.

Les semifinals entre els guanyadors dels dos primers quarts per un costat i dels dos últims per l’altre es jugaran el dimarts o el dimecres.

 

- COMENTA I INFORMA DE RESULTATS A TWITTER AMB L'ETIQUETA #3aCatH

 


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes