updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #3aCatH: Embolic important en la lluita pel "play-off" en el grup A

D'aquests sis equips del grup A tres jugaran els "play-off" Fotos: arxiu D'aquests sis equips del grup A tres jugaran els "play-off"

Última jornada del campionat amb els sis ascensos ja decidits (Santvi B, Vallag, Bonanova Atlètic, Sant Esteve Palautordera B, Montcada B i Castelldefels) i també els 6 descensos “normals” (Agramunt, Vilanova, Sant Joan Despí C, Cardedeu B, Calella B i Sant Llorenç B), però encara amb forta lluita pels llocs de “play-off”, sobretot al grup A.

GRUP A

El partit de la jornada a La Llagosta:
Jov. La Llagosta (5è) - Sabadell B (10è), dissabte 19 h

Un bon exemple de la igualtat que hi ha en aquest grup és aquest partit, on s’enfronten dos equips separats per cinc llocs, però només per un punt. Estan ficats de ple en la lluita per entrar al “play-off”. I amb la circumstància que podrien entrar-hi tots dos, un dels dos o cap, segons que passi en aquest partit i en els altres.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Jov. La Llagosta

5

24

27

27

P

E

G

P

P

Sabadell B

10

23

27

29

G

P

G

P

G

Bonanova At. (3r) - Vallag (2n), diumenge 11 h

Partit entre dos dels equips que ja han pujat i el resultat del qual tindrà validesa per a la fase pel títol que començarà la setmana següent i en la qual s’arrosseguen els resultats de la 1a fase.

Manyanet B (4t) - Cerdanyola B (8è), dissabte 16 h

L’equip local ja té el “play-off” amb el 4t lloc assegurats i reben un equip que si guanya podria jugar-lo també, segons com vagin els altres resultats.

Sant Just (11è) - Sant Andreu de la Barca Papiol (7è), dissabte 20:30 h

Els santjustencs han de guanyar i esperar alguna carambola per sortir del lloc que obliga a jugar eliminatòria de correcció, per si hi ha descensos per compensació.
Reben un equip que va obtenir un triomf important a Ripollet en partit endarrerit i està en plaça de “play-off” que podria mantenir si guanya. Cosa que tampoc és segura quan hi ha empats múltiples pel mig.

Un exemple de l'embolic que hi ha en aquest grup.
Si guanyen Ripollet, Jov. La Llagosta i Cerdanyola B i perden Sabadell B i Vendrell es desfà el quàdruple empat que hi ha ara, que beneficia al SAB/Papiol, que és 7è.
Hi hauria només un empat entre Sant Andreu Barca Papiol i Cerdanyola B i aleshores el 7è lloc passaria a mans del Cerdanyola B. Això fa que tot i guanyar el SAB/Papiol podria perdre un lloc a la classificació. I evidentment això pot passar amb altres equips...

Sant Vicenç B (1r) - Vendrell (9è), dissabte 20:50 h

Els vendrellencs haurien de guanyar a la pista del líder per poder jugar el “play-off” i no sembla que els vicentins tinguin ganes de perdre la imbatibilitat.

Vilanova (13è)- Ripollet (6è), diumenge 12:30 h

Els ripolletencs depenen d’ells per jugar el “play-off” però tot i jugar contra un equip que ja ha baixat no ho tindrà fàcil perquè els vilanovins acaben molt bé el campionat.

Agramunt (12è) - Sant Joan Despí C (14è), dissabte 19 h

Partit ja sense transcendència perquè els dos equips han baixat. Per als agramuntins quedarà l’esperança de guanyar l’eliminatòria de correcció contra el 12è de l’altre grup.

 

GRUP B

El partit de la jornada a Sant Feliu de Llobregat:
Sant Llorenç B (14è) - Esplugues C (7è), diumenge 13 h

L’equip local, que tot i ser cuer no s’ha deixat anar i ha fet un bon final, busca un triomf que li podria fer pujar dos llocs i donar dret a jugar l’eliminatòria de correcció (per si se salvés algun equip més dels que inicialment indica la normativa) contra el 12è de l’altre grup.
Reben en derbi del Baix Llobregat un equip que, si perd, podria deixar escapar la 7a plaça i la possibilitat de jugar el “play-off” d’ascens.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Santllo B

14

11

28

34

P

G

P

P

P

Esplugues C

7

25

27

27

G

G

E

P

G

Garbí B (9è) - Poblenou C (8è), dissabte 18 h

Els locals ja estan sense opcions de jugar “play-off” i per als visitants passen perquè l’Esplugues C perdi.

Llavaneres At. (10è) - Fornells (4t), dissabte 18 h

Els llavanerencs necessiten un punt per assegurar del tot la permanència evitant l’eliminatòria de correcció. Els fornellencs necessiten la victòria per assegurar el quart lloc.

Pau Casals (5è) - Sant Esteve Palautordera B (1r), dissabte 20:15 h

L’equip local, que porta 13 punts dels últims 14 possibles, podria pujar al 4t lloc si superen el líder. Aquest possiblement anirà una mica minvat, sense jugadors que doblen, ja que el seu A s’estarà jugant la permanència a 1a Estatal quasi a la mateix hora.

Polinyà (11è) - Montcada B (2n), diumenge 12 h

Els polinyanencs estan en posició de eliminatòria de correcció i per sortir-ne necessiten guanyar, sempre que el Llavaneres At. no hagi puntuat el dia abans. Els montcadencs estan preparant la fase pel títol i de moment no s’han deixat anar en absolut.

Cardedeu B (12è) - Vilamajor B (6è), dissabte 19 h

Derbi vallesà en el qual els visitants ja classificats per al “play-off” busquen un triomf que els pogués permetre encara pujar algun lloc i els locals necessiten un punt per assegurar el 12è lloc i jugar eliminatòria de correcció.

Calella B (13è) - Castelldefels (3r), diumenge 10:15 h

Partit de nul·la transcendència i en el qual els calellencs s’acomiaden de la categoria després d’un any en la mateixa.

- COMENTA I INFORMA DE RESULTATS A TWITTER AMB L'ETIQUETA #3aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes