updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #3aCatH: Forta lluita pels llocs de "play-off"

A Ripollet es juga un bon partit (imatge del Ripollet - Sabadell B Fotos: arxiu A Ripollet es juga un bon partit (imatge del Ripollet - Sabadell B

Penúltima jornada a la qual arribem amb els sis ascensos directes decidits (Santvi B, Vallag, Bonanova Atlètic, Montcada B, Sant Esteve Palautordera B i Castelldefels), i amb 3 ( Manyanet B, Pau Casals i Fornells) que tenen el “play-off assegurat.
Cinc equips ja estan descendits (Santllo B, Calella B, Cardedeu B, Sant Joan Despí C i Vilanova).

GRUP A

El partit de la jornada a Ripollet:
Ripollet (6è) - Jov. La Llagosta (5è), dissabte 18:30 h

Derbi de proximitat, encara que estiguin cada població en un dels dos Vallès, i que són dues de les poblacions que tenen dos clubs d’handbol.

Ni un ni l’altre tenen assegurat el “play-off” ja que estan ficats en una dura lluita entre 7 equips separats per 3 punts quan en queden quatre per disputar.

El Ripollet està dos punts per sota però el dia 29 jugarà un partit que té endarrerit a casa contra Sant Andreu Barca Papiol. Sumant aquests quatre punts tindria el “play-off” assegurat.
El mateix es pot dir dels llagostencs, que si guanyen aquest estaran classificats. Però en canvi una derrota els obligaria a no fallar en l’últim partit de lliga a casa contra Sabadell B.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Ripollet (-1 partit)

6

22

26

27

G

P

G

P

G

Jov.La Llagosta

5

24

27

27

P

P

E

G

P

Cerdanyola B (10è)- Bonanova At. (3r), diumenge 11 h

L’equip local té opcions d’entrar al “play-off” d’ascens i els visitants ja poden jugar relaxats després del seu ascens un partit per a ells intranscendent, ja que és el mateix acabar 2n que 3r.

Sant Andreu de la Barca (7è)- Sant Vicenç B (1r), dissabte 18:30 h

Partit semblant a l’anterior, però en el qual els visitants mantenen l’aspiració d’acabar imbatuts aquesta primera fase i amb tots els partits fora de casa guanyats.

Vendrell (9è)- Manyanet B (4t), dissabte 18 h

Un altre partit semblant, amb els locals lluitant pel “play-off” i els visitants amb aquest objectiu ja acomplert i a més amb el quart lloc ja fixat.

Vallag (2n)- Agramunt (12è), dissabte 19 h

El tercer equip que ja ha pujat rep un equip agramuntí, que ha fet una segona volta molt fluixa i que, si perd, ja quedarà condemnat al descens.

Sabadell B (11è)- Sant Just (8è), dissabte 18:30 h

Bon partit entre dos equips de característiques força diferents i que estan igualats a punts lluitant per entrar al “play-off”.

Sant Joan Despí C (13è)- Vilanova (14è), diumenge 19 h

Partit sense transcendència entre dos equips que ja han perdut la categoria, però que lluiten per evitar el “fanalet vermell” de cuer.

GRUP B

El partit de la jornada a Fornells:
Fornells (4t)- Polinyà (11è), diumenge 19 h

L’equip local pot assegurar possiblement el quart lloc si guanya i un millor encreuament al “play-off”, mentre que els visitants busquen dos punts que els permetin encara lluitar per evitar l’11è lloc de promoció i possible descens compensat.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Fornells

4

27

25

24

P

P

P

G

E

Polinyà

11

19

29

29

G

E

P

P

P

Poblenou C (10è)- Llavaneres At. (9è), diumenge 10:30 h

Bon partit a la Mar Bella entre dos equips igualats a punts i que encara han d’assegurar la categoria evitant l’onzè lloc.
Cada un dels dos equips ho tindrà fet si guanyen, i un empat els podria anar bé a tots dos si el Polinyà perd a Fornells.

Castelldefels (3r)- Pau Casals (5è), dissabte 20 h

Tots dos equips tenen l’objectiu acomplert. Els locals pugen i els visitants jugaran el “play-off”. L'equip local entre setmana va perdre a la pista del Sant Esteve Palautordera B.

Esplugues C (7è) - Calella B (13è), diumenge 17:45 h

L’equip local, si vol mantenir el lloc en posició de “play-off”,  no pot fallar, davant un equip molt desinflat en les últimes jornades i que ja ha baixat.

Montcada B (2n)- Cardedeu B (12è), diumenge 12:30 h

Partit intranscendent entre un equip que puja i un que baixa, però que intentarà quedar el més amunt possible pel que pugui passar amb les compensacions.

Sant Esteve Palautordera B (1r)- Garbí B (8è), dissabte 19 h

L’equip local ja ha pujat i els visitants buscaran la sorpresa per mantenir les esperances de jugar el “play-off”. Els vallesans entre setmana va derrotar per 33-24 el Castelldefels i tornena ser líders del grup.

Vilamajor B (6è)- Sant Llorenç B (14è), dissabte 18 h

L’equip vilamajorí està llançat i, davant el cuer, busca la setena victòria seguida que els asseguraria la presència al “play-off”.

- COMENTA I INFORMA DE RESULTATS A TWITTER AMB L'ETIQUETA #3aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes