updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #3aCatH: Dos derbis interessants a l'Illa Diagonal i Can Vinader

Els pavellons de l'Illa Diagonal i Can Vinader reben dos derbis interessants Arxiu Els pavellons de l'Illa Diagonal i Can Vinader reben dos derbis interessants

19a jornada a la qual arribem amb alguns equips ja albirant l’ascens. De fet el Santvi B podria ja aconseguir-lo aquesta setmana segons els resultats que es produeixin, quan queden 14 punts per disputar.

GRUP A

El partit de la jornada a l’Illa Diagonal:
Manyanet B (3r) -  Bonanova At. (2n), dissabte 16 h

Està clar que una plaça d’ascens, més aviat o més tard, serà per al Santvi B, però les altres dues encara estan obertes i aquests dos equips són ferms candidats, junt amb els dos equips de La Llagosta.
A la primera volta els de la part de dalt de la Diagonal van guanyar per 33-27.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Manyanet B

3

25

28

25

P

G

G

G

G

Bonanova Atl.

2

26

28

24

P

P

G

G

G

En dos partits es podria decidir el primer ascens de la temporada

Vendrell (11è) - Vallag (4t), dissabte 18 h

Els vendrellencs van ressuscitar a La Llagosta fa quinze dies i no van jugar la setmana passada. Ara reben l’altre equip d’aquella població per refermar la seva reacció. Si el Vallag no guanya, l’endemà el Santvi B podria aconseguir l’ascens.

Sant Vicenç B (1r) - Agramunt (10è), diumenge 13:10 h

Si l’equip local, líder sense haver cedir cap punt, guanya aquest partit i, com hem dit abans, el Vallag no ha guanyat al Vendrell, l’equip de José Manuel Gallardo podria ja aconseguir l’ascens a 2a Catalana, perquè li prendria 15 punts al quart a falta de 14 punts per disputar.

Sant Andreu de la Barca El Papiol (6è) - Sant Joan Despí C (13è), diumenge 9:15 h

L’equip local està en zona aparentment tranquil·la, situat en zona de “play-off”, però ha de vigilar perquè només està 4 punts per sobre del descens: L’equip visitant és penúltim i hauria de fer un gran final de campionat per salvar-se.

Jov. La Llagosta (5è) - Cerdanyola B (9è), dissabte 17:30 h

L’equip llagostenc ha perdut dos partits seguits i no pot tornar a ensopegar a casa o ja se li escaparan del tot les possibilitats d’ascens directe.

Sabadell B (7è) - Ripollet (8è), dissabte 20:30 h

Interessant partit entre dos equips que lluiten per una plaça en els “play-off” que ara mateix té l’equip local.

Sant Just (12è) - Vilanova (14è), dissabte 16:30 h

Finalment un duel entre dos equips en zona de descens i on el factor pista i la superior motivació (els visitants porten 8 derrotes seguides) haurien de decantar-lo cap als de casa, que tenen més possibilitats de salvació.

GRUP B

El partit de la jornada a Can Vinader:
Castelldefels (3r) - Esplugues C (5è), dissabte 19:30 h

Interessant derbi del Baix Llobregat entre dos equips que han anat a més i tant un com l’altre han sumat 12 dels últims 14 punts possibles, perdent només el Castelldefels contra Montcada B i l’Esplugues C contra el Garbí B.

Els locals estan en zona d’ascens i els visitants en zona de “play-off”, però tal com està el grup una derrota et pot treure ràpidament de la teva situació.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Castelldefels (-1 partit)

3

22

27

23

G

G

G

P

G

Esplugues C

5

18

27

28

G

G

G

P

G

Sant Esteve Palautordera B (2n) - Vilamajor B (11è), diumenge 18 h

Un altre derbi, aquest del Vallès Oriental, en el qual l’equip santestevenc després de la primera derrota rep el primer equip que li va prendre un punt. L’equip local té l’ascens directe molt ben encarat, però no pot fallar a casa. L’equip visitant està fora de la zona de descens però només per un punt i necessita també puntuar i intentarà fer valer la seva millor defensa.

Calella B (13è) - Fornells (4t), diumenge 12:30 h

Un altre partit entre un equip que lluita per evitar el descens, que en aquest cas juga a casa, i un que busca l’ascens directe, que és el visitant. Els fornellencs han de fer valer la bona defensa davant un equip que no s’ha acabat d’adaptar a la categoria.

Garbí B (7è) - Cardedeu B (12è), diumenge 18:40 h

Els empordanesos estan en zona de “play-off” però ficats en mig d’un grup de 6 equips separats per només 3 punts i no poden fallar a casa.

Llavaneres At. (10è) - Polinyà (9è), dissabte 17:45 h

Aquests són dos d’aquests 6 equips de la zona central de la taula que tenen a prop el “play-off”, però no estan lluny del descens i els dos punts són cosa molt preuada per a ells. El superior potencial ofensiu dels visitants haurà de fer front a la millor defensa local.

Pau Casals (8è) - Sant Llorenç B (14è), dissabte 20:15 h

Els sabadellencs no poden fallar a casa davant del cuer, que encara no ha guanyat fora de casa.

Poblenou C (6è) - Montcada B (1r), dissabte 18:30 h

El líder visita un equip que encara no ha puntuat en el que portem de la segona volta i si perd aquest partit podria caure de la zona de “play-off”. Els montcadencs busquen la 14a victòria seguida.

- COMENTA I INFORMA DE RESULTATS A TWITTER AMB L'ETIQUETA #3aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes