updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #3aCatH: Bons partits a Sant Vicenç i Palafrugell

El pavelló de Sant Vicenç i Garbí Arena viuran bons partits Arxiu El pavelló de Sant Vicenç i Garbí Arena viuran bons partits

15a jornada a la qual s’arriba amb Sant Vicenç B i Sant Esteve B com a líders sòlids, i amb forta lluita per les altres places d’ascens, per les de “play-off” i per evitar el descens.

GRUP A

El partit de la jornada a Sant Vicenç:
Sant Vicenç B (1r) - Vallag (3r), dissabte 21 h

El Vallag completa el seu Tourmalet particular del qual fins ara n’ha sortit reforçat. Després de guanyar Bonanova At. I Manyanet B visita el líder amb les ganes de posar-li les coses difícils i per intentar trencar-li la imbatibilitat.

L’equip taronja de la Llagosta porta set partits sense perdre i amb bona defensa pot complicar les coses al líder.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Sant Vicenç B

1

28

30

22

G

G

G

G

G

Vallag

3

19

26

24

G

G

E

G

G

Sant Just (12è) - Cerdanyola B (7è), dissabte 16 h

Els santjustencs estan prement l’accelerador i jugant a casa poden superar un equip que està 4 punts més amunt a la taula i sortir de la zona de descens.

Manyanet B (4t) - Sant Joan Despí C (13è), dissabte 18 h

Els barcelonins, que porten dues derrotes seguides i han caigut de la zona d’ascens directe, s’han de retrobar amb el triomf davant un equip en zona de descens. Però atenció perquè els santjoanencs acaben de derrotar a la Bonanova At.

Sabadell B (11è) - Vendrell (10è), dissabte 18:30 h

Els dos equips que estan just per sobre de la zona de descens es troben en un partit d’urgències, ja que l’equip local fa sis partits que no guanya i el Vendrell en fa set.

Agramunt (8è)- Vilanova (14è), dissabte 19:30 h

Els agramuntins estan fregant la zona de “play-off” i s’hi podrien ficar si guanyen el cuer.

Bonanova At. (2n) - Ripollet (9è), dissabte 20 h

L’equip barceloní porta dues derrotes seguides i s’ha de retrobar amb la victòria fent valer el seu superior potencial golejador.

Jov. La Llagosta (5è) - Sant Andreu de la Barca (6è), dissabte 20 h

Interessant partit entre dos equips en zona de “play-off”, de color de l’equip local que porta quatre victòries seguides i mira cap amunt.

GRUP B

El partit de la jornada a Palafrugell:
Garbí B (6è) - Montcada B (2n), dissabte 20:45 h          

Partit difícil per al segon classificat a la pista d’un equip al que només va poder batre per 28-27 en la 1a volta.

Però l’equip local, que porta tres derrotes seguides, ho haurà de fer molt bé en defensa per frenar l’equip montcadenc que busca la seva 10a victòria seguida i és molt efectiu en atac.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Garbí B

6

14

25

24

P

G

P

P

P

Montcada B

2

24

30

25

G

G

G

G

G

Calella B (11è) - Sant Esteve Palautordera B (1r), dissabte 16 h

El líder que encara no ha perdut cap partit és superior sobre el paper, però en la pista calellenca l’equip local es pot créixer.

Castelldefels (5è) - Poblenou C (4t), dissabte 16 h

Bon partit entre dos equips que freguen la zona d’ascens directe. L’equip local, que va ajornar l’últim partit, porta tres victòries seguides, i s’ha de fer fort a casa.

Llavaneres At. (12è) - Vilamajor B (10è), dissabte 18 h

Partit intens entre dos equips que lluiten per evitar el descens. Els vilamajorins han guanyat els tres últims partits i van crescuts a una pista on han caigut equips de la zona alta.

Pau Casals (7è) - Fornells (3r), dissabte 20:15 h

Bon partit també a Sabadell entre dos equips que havien estat a 2a i volen tornar-hi. L’equip local que va trencar una mala ratxa guanyant a la Nova Icària a un equip en zona d’ascens, vol tombar-ne ara un altre a casa seva.

Cardedeu B (13è) - Sant Llorenç B (14è), diumenge 9:30 h

Els dos últims classificats busquen un triomf que fa molt de temps que no tasten (8 jornades els locals i 12 els visitants).

Polinyà (8è) - Esplugues C (9è), diumenge 13 h

Un altre partit previsiblement igualat, com ho semblen quasi tots els d’aquest grup. Els polinyanencs que havien estat líders han caigut fins i tot del “play-off”, amb una sola victòria en els cinc últims partits, i nonpoden fallar si volen tornar a anar cap a dalt. L’equip visitant arriba amb tres victòries seguides.

- COMENTA I INFORMA DE RESULTATS A TWITTER AMB L'ETIQUETA #3aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes