updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #3aCatH: Al final Tortosa subcampió i Esplais 3r, per darrera la Pia de Granollers

El Tortosa acaba subcampió de 3a Foto: arxiu El Tortosa acaba subcampió de 3a

Amb el títol decidit el Tortosa s'ha fet amb el subcampionat i l'Esplais Empordà completa el teòric podi.

Tortosa 38–30 Terrassa B

Els tortosins aconsegueixen el subcampionat de 3a Catalana després de derrotar un equip egarenc que va lluitar de valent per sumar els dos punts. Després d'una primera part de gran igualtat es va arribar al descans amb 17-16.
A la represa els tortosins van prémer l'accelerador i amb un parcial de 4-1 van encarrilar el matx. Tot i això el Terrassa va tornar a reduir i no va ser fins ben al final que l'equip local va obrir un forat clar al marcador.

Esplais Empordà 28-26 Escola Pia Granollers

Els granollerins ja campions van caure a la pista empordanesa davant un Esplais que tanca la temporada amb un molt bon partit, derrotant el campió per acabar en tercer lloc.

BCN Sants 30–25 Ribes

Els barcelonins acaben quarts, però a un sol punt del campió, cosa que valora molt la temporada que han fet per retornar a 2a Catalana.

Aquí s'acaba la lliga més llarga per a uns equips que han disputat 32 partits de lliga. Un camí que, sobretot quan es queda despenjat de la lluita pel títol, es pot fer massa llarg.
Potser valdria la pena repensar la manera de disputar el títol?. A 2a es disputa a doble partit entre els dos primers de grup, i a 4a Catalana, s'ha disputat una final a quatre en un cap de setmana. Perquè no buscar una solució semblant a aquestes?

- COMENTA I INFORMA DE RESULTATS A TWITTER AMB L'ETIQUETA #3aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes