updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Palautordera B ja és nou equip de 2a Catalana

  • Escrit per Xavi Sala / CH PALAUTORDERA

Diumenge el Segon equip del CH Palautordera tenia l'oportunitat d'assolir l'ascens a 2a Catalana al camp de la Cooperativa de Sant Boi. I així va ser, a la primera. Horari poc habitual (10:45), però les opcions passaven per guanyar i deixar-ho ben enllestit.

Una primera part on els atacs es van imposar a les defenses amb un 16 - 18. Els primers 10 minuts van ser molt imprecisos per part dels del Baix Montseny, sense fer atacs clars i sense saber defensar el joc amb dos pivots de l'equip de Sant Boi. a partir del 10, defensa més conjuntada, porteria aportant, i en atac joc molt fluïd. La segona part, el Palau va seguir prement l'accelerador, una molt bona defensa i ortides ràpides al contra atac van fer que la Coope baixés el ritme fins arribar al 27 a 35 final.

A partir d'ara, dues jornades que serviran per acabar de gaudir de la temporada i començar a preparar el repte que, el Palau, tindrà l'any que ve, fer un bon paper a Segona Catalana.

Felicitar a tots els jugadors: Cristian, Lalos, Pedrajas, Planas, Molins, Samet, Sergi, Fleta, Llavina, Deumal, Xachs, Pujós, Alonso, Pau, Pixi, Isaac, Uri, Dani.
També els que han participat, com en Pep i l'Illa.

Enhorabona, us ho mereixieu!

Entrevistes