updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Palautordera B s'acosta més a l'ascens a 2a Catalana

  • Escrit per Xavi Sala / CH PALAUTORDERA

El partit de diumenge a Barcelona contra el Claret ens havia de servir per acostar-nos més a l'objectiu que crec que tothom té al cap, el de l'ascens. Després dels resultats de dissabte, feia que si guanyàvem, ens posessim a 5 punts del cinquè.

El partit va no podia començar millor, un parcial de 2 a 10 als primers 15 minuts van marcar la dinàmica del partit. Uns 15 minuts molt elèctrics, amb molts contraatacs ben finalitzats. A partir d'aquí vam saber administrar el marcador, durant la resta de partit, sí que és cert que ells ens van apretar a la meitat de la segona part fins a posar-se 4 gols per sota però res que fes perillar el resultat.

Arribats a aquest punt, les calculadores treuen fum. Depenent de nosaltres, ens falten sumar 3 punts amb els 4 partits que queden. Si guanyem aquest cap de setmana i el cinquè classificat perd també podríem certificar de manera matemàtica l'ascens. Tot i així, crec que hem de pensar amb nosaltres mateixos i anar partit a partit. Saber que ho tenim molt a prop, i que ara, no podem fer el "burro". Esperem un gran ambient aquest dissabte a casa contra el Vic. De ben segur que serà un partit difícil i trabat, i necessitem l'ajuda de tothom per endur-nos els dos punts.

Crònica de Xavi Sala / CH PALAUTORDERA

Entrevistes