updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Arriba la novena victòria consecutiva davant del fins ara únic botxí

El Joventut Atlètic ha aconseguit superar el Vic, l'únic equip que fins ara l'havia derrotat, i així ha sumat la novena victòria consecutiva que li permet mantenir-se al capdavant de la classificació i donar un pas més cap a ficar-se a la fase d'ascens.

El Vic ha vingut amb algunes baixes, com li havia passat al Joventut en el primer partit a la capital osonenca, però tot i això ha sortir a plantar cara i ha dominat els primers compassos del partit davant d'un Joventut una mica espès, que ha tardat en engegar la màquina. En el tram final de la primera part i ja havent-se fet tota la rotació de canvis l'equip local ha obert forat de cinc gols, tot i que al descans ha quedat reduït a un 13-10.
 
A la represa el Joventut amb canvi defensiu a 5:1 ha semblat que trencava el partit posant el marcador en un 24-16, però el Vic no s'ha rendit i  amb una defensa 4:2 mixta ha intentar desfer el joc atacant de l'equip local, que a més ha vist com l'àrbitre començava a fer de les seves (amb 5 exclusions locals per cap visitant a la segona part i alguna altra decisió equivocada) que ha fet perdre una mica el control a l'equip que dominava i permetent que el joc incisiu de l'equip visitant reduís la diferència al marcador fins a tres gols. El líder de tota manera ha sabut recuperar el bon to i ha acabat guanyant de vuit gols, guanyant així també el golaverage particular.

JHM ATLÈTIC 33 - 25 VIC

Pel Mataró Atl. Han jugat: Jordi Garcia i Carlos del Viejo porters; Sergi Tomé (3), Àlex Gomà (3), Nacho Marín (2), Bernat Batlle (8, 2 de p.), Sergi Tria (5), Miquel Martínez (3), Cugat Comas (1), Jordi Gomà (1), Eloi Illa, Nabil Dahbi (2), Javi Moncada (2), Joan Guanyabens (2).

Entrevistes