updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #2aCatH: El Polinyà campió de 2a Catalana

El Polinyà amb la Copa de Campió de 2a Fotos: instagram bmpolinyà El Polinyà amb la Copa de Campió de 2a

Aquesta setmana s'ha decidit el títol a favor del BM Polinyà i en el "play-off" de descens el Vilamajor B ja ha obtingut la permanència.

ELIMINATÒRIA PEL TíTOL: POLINYÀ CAMPIÓ

Sant Esteve Palautordera B 37–40 Polinyà

A l’anada d'aquesta eliminatòria pel títol de lliga el Polinyà havia guanyat per 34-32, i al pavelló "Els Quatre Hereus" va obtenir un nou triomf, amb un gran final de partit, ja que quan faltaven 20 minuts l'eliminatòria estava igualada amb un 25-23. Van destacar per part dels campions Eloy Félez, Saúl Jiménez i David Gonzàlez, autors entre els tres de 28 gols. El màxim golejador del partit va ser el local Joan Vila, un jugador habitual en el primer equip a 1a Estatal, amb 14 gols.

Van formar en l'equip campió: Jofre Ortega i Biel Ramírez porters, Saúl Jiménez, David Gonzàlez, Eloy Félez, Miguel Grazo, José David Prieto, Martí Vidal, Albert Tiburcio, Enric Vilardell, Marc Hernández, Antonio Montoro, Aaron Hidalgo i Simón Fernández. En el primer partit també van jugar Adrián Hernández, Víctor Fideu i Facundo Alexis. L'entrenador ha estat Víctor Carrión i els oficials Francesc Vilaplana, Ramon Alarte i Francisco Fernández.

D'aquesta manera el Polinyà, amb només 5 derrotes en 30 partits (algunes d'elles ja en partits que no tenien transcendència al final de cada una de les dues fases), es confirma com el millor equip de 2a Catalana d'aquesta temporada. En aquest últim partit han arribat als 1000 gols, per deixar la quantitat final en els 1038, que representa una mitjana de quasi 35 gols per partit.

El BM Polinyà torna a una categoria on havia jugat per última vegada fa 15 anys, o sigui la temporada 2006-07. L'acompanyen en aquest salt el Súria (que també havia jugat a 1a per última vegada la temporada 2006-07) i el Sant Esteve de Palautordera B i l'Escola Pia de Granollers, que no hi havien estat mai.

PLAY-OFF DESCENS

Vilamajor B 40-28 Maristes Rubí
Descansa Bordils C

El Vilamajor B que havia perdut per la mínima davant el Bordils C en el primer partit han assegurat la permanència amb el seu ampli triomf sobre l'equip rubinenc. Aquests tenen ja molt complicada la salvació, ja que haurien de guanyar en l'últim partit a casa davant del Bordils C per 7 gols o més.

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #2aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes