updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #2aCatH: Els partits de la jornada a Mataró i l'Illa Diagonal

A Mataró i a l'Illa Diagonal hi ha els dos partits de la jornada Foto: arxiu A Mataró i a l'Illa Diagonal hi ha els dos partits de la jornada

Quarta jornada encara amb 9 equips imbatuts i 6 d’ells amb el ple de punts. Tres d'ells poden caure ja que hi ha tres partits entre sis dels equips imbatuts.

GRUP A

El partit de la jornada a Mataró:
JH Mataró B (2n) - Aula (3r), dissabte 20 h

Gran partit a Mataró. L'equip local va clarament a l’alça des de meitat de la temporada passada (va arribar a la final de Copa) i té el ple de punts. L'equip àulic, que ha baixat de 1a, té una mica més d’experiència, però no ha començat massa fort, tot i que hagi sumat també els sis punts.

GEiEG (11è) - Banyoles B (1r), divendres 21:30 h

La jornada s’obre el divendres amb el derbi gironí on el líder sembla superior pel seu potencial defensiu, davant d’un equip que ha baixat de 1a però que només ha guanyat un partit i contra un dels cuers.

Cerdanyola (6è) - S.Esteve Palautordera B (10è), diumenge 12:30 h

L’equip local va caure derrotat durament a Banyoles i els visitants a casa contra el JH Mataró B. Veurem quin dels dos es recupera...

Cornellà (5è) - Ègara (9è), diumenge 12 h

Bon partit entre dos equips que acaben de guanyar i aspiren a ser a la zona alta.

Vilamajor B (8è) - Terrassa B (13è), dissabte 19:45 h

L’equip vilamajorí acaba de sumar els primers punts a la Bonanova i jugant a casa sebla que han de continuar sumant en la visita d’un dels equips que està a zero.

Vallag (12è) - Bonanova At (7è), diumenge 12:45 h

Els locals després del bon punt aconseguit a Fornells, busquen el primer triomf davant un equip al qual ja van derrotar la temporada passada a 3a per un ajustat 25-24.

Molins B (14è) - Fornells (4t), dissabte 20:30 h

Els molinencs estan a la cua sense puntuar i necessiten un triomf que els aixequi la moral. Però reben un dels equis imbatuts.

GRUP B

El partit de la jornada a l’Illa Diagonal:
Manyanet B (4t) - SD Espanyol (1r), dissabte 18:30 h

Gran, i inèdit, derbi barceloní entre dos equips encara imbatuts, tot i que els groc-i-verds es van deixar un punt a Llavaneres. Tots dos equips han pujat a 2a i en el cas dels blanc-i-blaus saltant dues categories. Però estan demostrant que el salt estava justificat perquè són els líders.

En aquest partit es troben els dos equips menys golejats. Veurem quin imposa un millor atac... 

La Garriga (9è) - Castelldefels (10è), divendres 22 h

La jornada comença el divendres amb un partit entre un equip experimentat a la categoria, que acaba de guanyar el seu primer partit a Sant Joan Despí, i un equip novell que ha perdut els dos partits jugats a casa però va ser capaç de guanyar a Súria.

Valldoreix (2n) - Maresme Llavaneres (6è), diumenge 10:30 h

També a Valldoreix s’enfronten dos equips imbatuts, però que el factor pista desnivella cap als locals, que la temporada passada van guanyar els 14 partits jugats a la seva pista. A aquests s’han d’afegir 7 més de la temporada 2018-19 i arriben als 21 partits seguits guanyats a casa.

L’últim partit perdut pel “Valldu” a casa seva, si no ens ha fallat el recompte, es remunta al 28 de gener del 2018 contra el Sant Esteve de Palautordera B (23-24).

Súria (13è) - Cambrils (11è), dissabte 18 h

L’equip surienc ha de començar a retrobar-se amb el triomf si vol estar a la part alta com sol ser habitual.

Sant Vicenç B (8è) - Salle Montcada B (7è), dissabte 20:15 h

Partit entre dos coneguts de la temporada passada a 3a. Els locals van reaccionar a Castelldefels després de dues derrotes i han de fer valer el factor pista.

Escola Pia Granollers (12è) - Sant Joan Despí B (5è), diumenge 18:30 h

L’equip local és potent però de moment els resultats no l’han acompanyat. Busquen el primer triomf davant un equip que acaba de perdre el seu primer partit a casa contra La Garriga.

Sant Fost (14è) - Sant Martí Adrianenc C (3r), dissabte 20 h

Tal com han anat les coses fins ara sembla que el partit té un clar color visitant.

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #2aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes