updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #2aCatH: Partits entre imbatuts a Banyoles i Llavaneres

A Banyoles i Llavaneres s'enfronten equips imbatuts Foto: arxiu A Banyoles i Llavaneres s'enfronten equips imbatuts

Tercera jornada amb interessants partits a Banyoles i Llavaneres.

GRUP A

El partit de la jornada a La Draga de Banyoles:
Banyoles B (1r) - Cerdanyola (5è), dissabte 19:20 h

És l’únic partit entre dos equips que han sumat els quatre punts. El Cerdanyola que començava amb dubtes aquesta temporada ha començat bé, però veurem si pot superar l’escull banyolí davant l’equip menys golejat.

S.Esteve Palautordera B (8è) - JH Mataró B (3r), diumenge 19 h

L’equip santestevenc acaba de perdre durament a Banyoles i es vol refer davant un equip que ha sumat els quatre punts i que ve de guanyar a Molins.

Ègara (12è)- GEiEG (9è), diumenge 19 h

Els egarencs encara estan a zero i intentaran obrir el seu compte davant un dels equips més golejats.

Terrassa B (11è)- Cornellà (6è), dissabte 19:30 h

L’equip local, el més golejat del grup, busca els primers punts enfront d’un equip que va començar malament, però es va refer en el primer partit a casa.

Bonanova At (7è)- Vilamajor B (13è), dissabte 16 h

Partit previsiblement igualat entre dos equips ascendits a la categoria. Els visitants encara no han puntuat, però si estan forts en defensa poden crear problemes.

Fornells (2n)- Vallag (10è), diumenge 19 h

Un altre partit entre dos equips ascendits, però que han començat de manera ben diferent. Els fornellencs tenen els quatre punts i en canvi els vallesans estan a zero, tot i que les dues derrotes han estat per la mínima.

Aula (4t)- Molins B (14è), diumenge 19 h

L’equip local ha començat amb certs dubtes davant dos equips recent ascendits, però ha acabat sumant els quatre punts. Ara vol sumar el tercer triomf contra un equip que encara està a zero i a la cua.

GRUP B

El partit de la jornada a Sant Andreu de Llavaneres:
Maresme Llavaneres (6è) - Manyanet B (2n), dissabte 19:20 h

No hi ha cap partit en aquest grup entre dos equips amb els 4 punts, però sí que en tenim un entre dos equips imbatuts. Els locals van cedir un punt a Cambrils, mentre que els visitants, que han començat molt forts, tenen els quatre punts, després de guanyar a la Pia i a Sant Fost.

Salle Montcada B (7è) - Súria (12è), diumenge 12:30 h

L’equip surienc tradicionalment un dels forts de la categoria ha començat malament, amb dues derrotes i són un dels equips menys golejadors. No ho tindran fàcil per reaccionar davant un equip recent ascendit, però molt compacte.

Cambrils (9è) - Valldoreix (3r), dissabte 20 h

L’equip del “Valldu” és un dels grans candidats a l’ascens i busca el tercer triomf a la pista d’un equip que la setmana passada va veure com li volava el triomf en el darrer segon.

Castelldefels (8è) - Sant Vicenç B (13è), dissabte 19 h

Derbi del Baix Llobregat entre dos equips que han ascendit. De moment l’equip local s’ha mostrat més fort i més adaptat a la categoria.

Sant Joan Despí B (1r) - La Garriga (11è), diumenge 13 h

El líder rep un equip potent, però que ha tingut un mal inici. Veurem si els de Jaume Solé poden imposar el seu ritme i reaccionen.

Sant Martí Adrianenc C (5è)- Escola Pia Granollers (10è), dissabte 18 h

Bon partit a La Verneda. Els locals han sumat els quatre punts i els visitants encara estan a zero, però després de perdre els dos partits per la mínima. Els granollerins amb millor defensa hauran de fer front al potencial ofensiu local.

SD Espanyol (4t)- Sant Fost (14è), diumenge 12 h

Aparentment l’equip blanc-i-blau ho té fàcil per sumar el tercer triomf davant un equip que no ha començat bé i està a la cua sense puntuar.

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #2aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes