updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #2aCatH: El Sarrià B va a buscar l'ascens a Sant Fost

El pavelló de Sant Fost pot viure l'ascens del Sarrià B Foto: cathandbol El pavelló de Sant Fost pot viure l'ascens del Sarrià B

Última jornada en la qual s’ha de decidir el campió del grup B (entre Sarrià B i Banyoles B) i el 5è classificat de cada un dels dos grups per completar els “play-off”. També s’ha d’acabar de decidir el descens en el grup A, on dues places encara ballen.

GRUP B

El partit de la jornada a Sant Fost:
Sant Fost (9è) - Sarrià B (1r), dissabte 16:30 h

Els sarrianencs s’hi juguen l’ascens i visiten un equip que no s’hi juga res perquè acabarà en el 9è lloc que ara ocupa, però que voldrà acabar bé el campionat amb una victòria contra el líder.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Sant Fost

9

23

27

29

P

G

P

G

G

Sarrià B

1

43

27

23

G

G

G

G

E

Ègara (6è) - Banyoles B (2n), diumenge 17 h

Si el Sarrià B no guanya a Sant Fost el dia abans, aquest partit adquireix característica de partit de la jornada, ja que un triomf banyolí li donaria l’ascens directe. Però no ho tindran fàcil perquè al davant tenen un equip que, si l’Esplais no ha guanyat el dia abans, encara podria accedir al “play-off”.

Esplais Empordà (5è) - Sant Joan Despí B (4t), dissabte 18 h

L’equip empordanès depèn d’ell per acabar en el 5è lloc que ocupa i jugar el “play-off” d’ascens. El seu rival ja és 4t de grup i prepara el “play-off” on molt probablement es trobarà amb el Súria.

Molins B (8è) - Escola Pia Granollers (7è), dissabte 17:30 h

S'enfronten dos equips que han estat durant moltes jornades en posició de “play-off” però que n’han acabat caient-ne.

L’equip visitant ja no té opcions perquè encara que Esplais i Ègara perdessin i ells guanyessin, en el triple empat surten perjudicats.

En canvi els molinencs tenen lleugeres opcions que passen per guanyar aquest partit i que tant Esplais com Ègara perdi. Per a ells el triple empat és favorable, ja que en la lligueta entre els tres queda: Molins B 6, Esplais 5, Ègara 1.

Bordils C (11è) - Terrassa B (10è), dissabte 16 h

Els egarencs ja són 10ens i per tant jugaran eliminatòria de correcció contra el 10è de l’altre grup, que ara mateix és el Sant Martí C, per saber qui baixa, en cas que hi hagi un descens per compensació.

Els bordilencs han de guanyar per acabar en 11è lloc i jugar també eliminatòria de correcció contra el 11è de l’altre grup, pel cas que se salvi un equip més dels que toquen.

Sant Quirze B (12è) - Sant Cugat C (14è), diumenge 10 h

L’equip “kiri” ha de buscar el triomf per si Bordils C perd i poder acabar en 11è lloc.

Gavà B (13è) - Valldoreix (3r), ja jugat amb empat a 33 gols

Els gavanencs poden baixar un lloc si Sant Quirze B guanya i el "Valldu" ja és tercer i jugarà el "play-off" contra el 4t de l'altre grup que és el BCN Sants.

GRUP A

El partit de la jornada a Sabadell:
OAR Gràcia B (1r) - Poblenou B (5è), diumenge 19 h

Duel de filials de 1a Estatal. Els poblenovins necessiten un punt per consolidar-se en la cinquena plaça i jugar el “play-off”. Al davant tindrà el campió, que ja ha celebrat l’ascens i no s’hi juga res més que l’honor, però voldrà donar una satisfacció a la seva afició.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

OAR Gràcia B

1

39

31

27

G

G

G

P

G

Poblenou B

5

30

29

27

G

P

E

G

G

BCN Sants (4t) – Rubí (14è), dissabte 19:30 h

Els barcelonins, que ja són quarts de grup, tanquen la lliga davant el cuer que encara no coneix el triomf.

Cerdanyola (2n) – Ribes (13è), diumenge 12:30 h

L’equip vallesà depèn d’ell per quedar en segon lloc i reben un dels equips que ja ha baixat.

Llavaneres (6è) – Cornellà (9è), dissabte 16 h

Els maresmencs poden entrar al “play-off” però no depenen d’ells. Han de guanyar i esperar que el Poblenou B perdi a Sabadell.

Els cornellencs ja han quedat despenjats de la lluita i tenen la permanència assegurada però de ben segur aniran a posar les coses difícils.

Tortosa (12è) - Palautordera B (11è), diumenge 13:15 h

Els tortosins, de moment estan a 3a Catalana. La seva única esperança per mantenir-se passa per guanyar aquest partit i després l’eliminatòria de correcció amb l’11è de l’altre grup... i que posteriorment es pugui salvar algun dels equips que havien de baixar.

Els palauencs poden sortir del descens si guanyen i el Sant Martí C no guanya al JH Mataró B.

Sant Martí Adrianenc C (10è) - JH Mataró B (7è), diumenge 13 h

Un altre bon partit entre dos filials, en el qual l’equip local lluita per la permanència que assolirà si guanya... o simplement fent el mateix resultat que el Palau B a Tortosa. Tot i que haurà de jugar l'eliminatòria de correcció per si hi ha descensos per compensació.

Al davant un equip que ha fet una gran segona volta i té possibilitats d’entrar al “play-off”. Per això el Llavaneres no ha de guanyar el dia abans, i el Poblenou B ha de perdre a Sabadell.

Súria (3r) - La Garriga (8è), dissabte 18:30 h

Els suriencs reben un dels equips més en forma i que ha fet un final de campionat espectacular amb 9 partits seguits sense perdre. Serà una bona prova de cara als “play-off”. L’equip local té opcions de quedar en segon lloc però passen per una més que improbable derrota del Cerdanyola a casa seva davant el Ribes.

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #2aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes