updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #2aCatH: Semifinals de la Copa a Sant Fost i Sant Esteve

Els pavellons de Sant Fost i dels "Quatre Hereus" viuran dos partits intensos Fotos: CATH / Arxiu Els pavellons de Sant Fost i dels "Quatre Hereus" viuran dos partits intensos

Semifinals de la Copa Federació a partit únic a Sant Fost i a Sant Esteve de Palautordera.

Sant Fost – Joventut Mataró B, dissabte 20 hores

Primera semifinal entre dos equips que ja es van trobar a la lliga al grup A, acabant en 6è i 8è lloc respectivament. A la lliga el resultat va ser d’empat a 20 i a Mataró van guanyar els santfostencs per 24-25, o sigui que sembla que la igualtat i l’emoció està assegurada, entre un equip local més experimentat, que va ser campió fa tres anys i finalista fa dos, i un de visitant amb més joventut, que la temporada passada va ser finalista caient davant l'Igualada.

Sant Esteve Palautordera B – OAR Gràcia B, diumenge 18 hores

La segona semifinal és entre dos equips del grup B, que han acabat la lliga en 13è i 9è lloc respectivament. A la lliga, als "Quatre Hereus" el resultat va ser de 25-31 i a Sabadell d'empat a 31 gols. Tot i haver baixat, l'equip local ha fet un gran final de campionat i una molt bona Copa i jugant a casa poden donar la sorpresa.


Eliminatòria de correcció

Es juga, entre els perdedors de l'ultima eliminatòria del "play-off" i per preveure possibles ascensos en cas que hi hagués equips catalans que poguessin rebre invitació per jugar a la 1a Estatal.

A la lliga els resultats van ser de 29-27 a Palautordera i d'empat a 19 gols a Guiera.

Palautordera B - Cerdanyola, dijous a les 21:15 hores
Cerdanyola - Palautordera B, diumenge 18:45 hores

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #2aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes