updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #2aCatH: Jornada apassionant amb lluita pel títol i "play-offs"

Imatge del partit Igualada- Barberà de la temporada passada Foto: JA Solanelles Imatge del partit Igualada- Barberà de la temporada passada

Jornada ben completa: comença la lluita pel títol, partits de tornada de la 1a ronda del "play-off" i de les eliminatòries de correcció, i inici de la Copa Federació.

Eliminatòria pel títol

Igualada (grup B)- Barberà (grup A), dissabte 17:30 h

Comença la recerca del successor de l’Aula, com a campió de 2a, entre dos equips que han fet una gran campanya, tot i que els igualadins hagin acabat amb dues derrotes quan ja tenien l’ascens. Els barberencs s’han hagut d’exprimir fins al final.

El balanç de gols dels locals és de 735 a favor i 666 en contra. I han perdut 12 punts dels 52 en disputa, però com hem dit 4 d’ells quan ja eren campions.

Els vallesans tenen 786 gols a favor i 660 en contra i només 8 punts perduts. I han acabat amb 6 victòries seguides.

Play-off d’ascens

Quatre equips s'acomiadaran aquesta setmana, mentre que els altres quatre continuaran lluitant per dues places d'ascens.

Valldoreix 24-23 Cerdanyola, jugat divendres 22:30 h

L'equip cerdanyolenc ha fet valer el 25-22 de l’anada, on havien arribat a dominar de 9 gols. Els de Jordi Solé es fiquen d'aquesta manera a la segona ronda, havent quedat 5ens de grup, després d'haver caigut la temporada passada, quan havien estat segons.

I esperen rival de l'eliminatòria entre Sarrià i Sant Miquel, on l'equip barceloní té un gran avantatge.

Sarrià B (3r A) - Sant Miquel (4t B), diumenge 19 hores

Aparentment sembla l’eliminatòria amb pronòstic més tancat, ja que a l’anada els barcelonins van guanyar per 33-21. Tot i l’ambient del pavelló sarrianenc sembla difícil que l’equip menys golejat de 2a hi pugui perdre de 13 gols. En tota la temporada l’equip barceloní només ha perdut 5 partits fora de casa, quatre per la mínima i un de 3 gols a Igualada.

Súria (3r B) – Palautordera (4t A), dissabte 18:30 h

Elminatòria oberta també després del 29-26 de l’anada. Els suriencs des que van perdre el lideratge perdent a Llavaneres han patit sis derrotes i no és fàcil canviar aquesta dinàmica. Però són l’equip més golejador del grup B i amb el suport del seu públic ho poden aconseguir. Al davant tindran un equip palauenc que, ben al contrari que el seu rival, porta 9 partits seguits sense perdre.

Sesrovires B (2n A) - Llavaneres Caldes d’Estrac (5è B), dissabte 17 hores

A l’anada victòria dels maresmencs per 30-28. No sembla que aquest avantatge els faci favorits en absolut, tot i que la temporada passada, a 3a, van ser capaços d’empatar en el fortí sesrovirenc. Al davant tindran un equip jove i ambiciós, amb un gran potencial golejador (mitjana de 32 gols) i que a casa seva aquesta temporada només ha cedit davant el Barberà (23-24). I els llavanerencs no han estat massa fins fora de casa on només han pogut guanyar 4 partits i empatar-ne 2 més.

 

Eliminatòria correcció

Sant Cugat C (10è grup A)– Cornellà (10è grup B), diumenge 11:50 h

Aquests dos equips lluiten per tenir la salvació una mica més a l’abast. D’entrada estan descendits i han d’esperar que Bonanova i Poblenou pugin a 1a Estatal per obtenir la salvació. El guanyador de l’eliminatòria en tindrà prou amb que pugi un dels dos.

A l’anada 40-32 per als cornellencs que hauran de estar forts en defensa davant un equip que sortirà a totes.

Eliminatòria descens

Sant Quirze B (11è grup A)- Parets B (11è grup B), diumenge 18 h

Aquesta eliminatòria s’ha posat de cara per als “kiris”, ja que a l’anada van guanyar per 25-32. De tota manera serà difícil que puguin salvar-se. Han d’esperar que puguin Bonanova i Poblenou i que algun altre equip rebi invitació per jugar a 1a Estatal com va passar la temporada passada amb Bordils B.

 

Comença la Copa Federació

Es classifiquen els dos primers de cada grup i els dos millors tercers

GRUP A

OAR Gràcia B- Gavà B, diumenge 17 h

Bonanova Atlètic- Sant Fost, dissabte 19 h

GRUP B

Ègara – Polinyà, diumenge 17 h

Pau Casals – Sant Martí Adrianenc C, dissabte 19 h

GRUP C

JH Mataró B- Sant Esteve Palautordera B, dissabte 21 h

Descansa Martorell

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #2aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes