updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Súria o Sant Quirze B pujaran dissabte a #1aCatH

Després de l'empat a 29 del partit d'anada disputat a Sant Quirze, el dissabte a les 18 hores s'enfronten Súria i Sant Quirze B per la darrera plaça d'ascens a 1a Catalana.

Crònica del partit d'anada (web H. Sant Quirze)

H. Sant Quirze B 29-29 Societat Atlètica Súria 29

L'inici de partit va ser de clar domini local. Els nois de Pere Ayats van començar molt mes posats al partit que els bagencs i amb un parcial de 4-0 van obrir la primera diferencia en el marcador. Els visitants van reaccionar i no van trigar en empatar el partit i posar-se per davant. La defensa kiri es mostrava poc contundent mentre que l´atac no mostrava el joc col·lectiu que ha caracteritzat aquest equip al llarg de tota la temporada. El Súria aprofitava la incertesa local per trobar fàcilment al seu pivot i agafar una còmoda renda de 3 o 4 gols que es va mantenir tot el 1er temps. Es va arribar al descans amb avantatge per la SAS per 13-16.

A la segona meitat un canvi defensiu quirzenc encallava l´atac surienc, però l´equip visitant es mantenia al partit gracies a l´encert des de l´extrem. Tot i l’avantatge en el marcador i l’al·lè de la seva nombrosa afició, els visitants van tenir un tram de desconnexió on es van dedicar mes a protestar les decisions arbitrals que ha realitzar el seu joc i els locals ho van aprofitar per igualar el partit. El Súria va reaccionar atacant amb doble pivot i va tornar a agafar 4 gols de renda que semblaven definitius. Però el Sant Quirze va tornar provar diferents variants defensives fins a trobar la que li va permetre igualar el partit els últims minuts, quan l'actuació del porter visitant va evitar que es culmines la remuntada.