updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Tercera derrota a casa i altra vegada per la mínima

El sènior C del Joventut Mataró, molt disminuït per les nombroses baixes, no ha pogut trencar la seva mala ratxa de resultats i ha rebut la tercera derrota a casa de la temporada i per tercera vegada per la mínima, i encaixant un nombre massa alt de gols, sobretot tenint en compte que a casa en les tres darreres temporades únicament una vegada el Joventut Atlètic havia encaixat més de 30 gols.

En atac el Joventut ha resolt bé i durant tota la primera part ha anat dominant fins tancar-la amb 17-16 favorable. A l'inici de la segona part al defensa s'ha mostrat més ferma i s'han agafat tres gols d'avantatge. Però aleshores l'equip, una mica crispat amb l'arbitratge, s'ha accelerat més del compte i ha vist com els visitants remuntaven en pocs minuts i es posaven tres gols amunt (25-28). Un temps mort ha frenat l'equip visitant i de nou el Joventut s'ha posat per davant amb bona defensa i contraatac, però en el tram final, un parell de lesions més i la falta de canvis ha fet que la gent arribés molt justa al final i s'ha vist com el Barberà s'emportava els dos punts.

Joventut Atlètic- Barberà 34-35

Han jugat: Jordi Garcia i Carlos del Viejo porters; Miki Martínez (5), Albert Castelló (6), Àlex Gomà (2), Nacho Marín (2), Jordi Gomà (7), Javi Moncada (4), Albert Caylà (3), Eloi Illa (4), Cugat Comas, Jaume Tomé (1).

Entrevistes