updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Joventut Atlètic cau tot i fer un bon partit a la pista del Garbí

  • Escrit per J.H.MATARÓ

El Garbí va superar el Joventut Atlètic en un partit molt disputat i que no es va decidir fins el final, amb un gran ambient al pavelló de Palafrugell.

Les nombroses baixes que patia l'equip i la presència de diversos jugadors amb problemes físics i altres que no havien entrenat per problemes laborals, feia pensar en una possible "debacle" a la pista sempre complicadíssima del Garbí, segon classificat i en molt bon moment de joc i amb molt ànims per pujar a la 1a Catalana. Però a l'hora de la veritat els jugadors del Joventut Atlètic durant quasi tota la primera part van portar la iniciativa del marcador, responent al joc rapidíssim de l'equip local i superant la seva defensa 6:0 amb certa facilitat, tot i que al final el marcador va assenyalar un 19-18 favorable al Garbí.

A la represa l'equip gironí va aconseguir prendre una mica més d'avantatge, aprofitant que l'equip mataroní ja patia una mica més en el tema físic, però tot i això, amb 30-28 al marcador, l'equip mataroní va disposar de l'oportunitat de posar la mínima diferència en una superioritat numèrica però no la va aprofitar i al final l'equip local va acabar guanyant per quatre gols.

Garbi Palafrugell- Joventut Atlètic 33-29

Pel Joventut Handbol Mataró Atlètic van jugar: Jordi Garcia i Carlos del Viejo porters; Jaume Tomé (3), Joan Guanyabens (2), Eloi Illa (1), Jordi Gomà (9), Albert Caylà (2), Cugat Comas, Javi Moncada (6), Nacho Marín, Àlex Gomà (1), Miki Martínez (5), Sergi Tomé.

Entrevistes