updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Joventut Atlètic encaixa la segona derrota a casa al darrer segon

  • Escrit per J.H.MATARÓ
Imatge del partit d'anada Imatge del partit d'anada

Després de la segona victòria fora de casa de la setmana passada s'esperava que el sènior C del Mataró pogués encadenar la tercera victòria consecutiva, però no ha pogut ser i ha caigut derrotat per segon vegada a casa a la temporada i també per segona vegada en el darrer segon del partit i davant un rival directe com és Les Franqueses, en un partit on l'equip ha tornat a notar les baixes.

Ha estat un partit molt igualat. A l'inici la bona defensa i les aturades de Jordi Garcia a la porteria no han servit per agafar avantatge ja que l'atac estava poc encertat, i durant tota la primera part el marcador ha estat ajustat fins que al tram final els visitants s'han avançat 11-13.

A l'inici de la segona part, les aturades de l'Adrià Maymó han tornat a impulsar l'equip que ha igualat ràpidament el marcador, destacant el partit en atac d'Eloi Illa, dirigint i també anotant. El Joventut s'ha arribat a posar un gol amunt  a tres minuts del final (24-23), però els visitants han remuntat (24-25), després Jordi Gomà ha empatat a falta de pocs segons, però els vallesans han tingut la rauxa per treure una sacada ràpida que els ha donat la victòria a falta d'un segon.

Joventut Atlètic- Les Franqueses 25-26

Pel JH Mataró Atlètic han jugat: Jordi Garcia i Adrià Maymó porters (13 aturades cada un), Albert Castelló (6), Jordi Gomà (4), Àlex Gomà, Eloi Illa (4), Nacho Marín (4), Javi Moncada (2), Sergi Tomé (2), Miki Martínez (1), Albert Caylà (2), Ferran Pujol.

Entrevistes