updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatH: Parets i Esplugues B continuen líders i imbatuts

Els dos líders van superar dos esculls complicats Fotos: dels dos clubs Els dos líders van superar dos esculls complicats

Es va disputar la 8a jornada després de la qual Parets i Esplugues B es mantenen líder conservant la seva imbatibilitat, després de dues victòries en pista contrària força complicades.

Els equips en blau són els que ara mateix estan en la zona de fase d'ascens (4 per grup)

Grup A: El líder supera el difícil partit a la pista de l'Ègara

Ègara 22-26 Parets
Sant Llorenç 34-27 Sant Esteve Sesrovires B
Martorell 36-25 Banyoles B
BCN Sants 30-25 Espanyol B
UE Sarrià B 29-27 JH Mataró B
Descansa  Cerdanyola

El partit més interessant, tal com es podia preveure entre els dos equips menys golejats, va ser un partit de pocs gols i de gran intensitat defensiva, en el qual l'equip paretà es va mostrar més sòlid i efectiu en els moments decisius, per sumar dos punts importants, que els consoliden en el primer lloc.

Els altres tres equips en zona de fase d'ascens jugaven com a locals i van superar a tres filials amb més o menys dificultat. El Martorell va exhibir el seu potencial golejador guanyant de forma folgada, el BCN Sants es va refer de la derrota a Mataró superant el filial blanc-i-blau, i el Sarrià B va sumar la seva cinquena victòria davant un equip mataroní que no es va rendir mai.

El Santllo, un altre equip que podria estar a la zona alta ja que té dos partits pendents, rtambé va superar un filial de 1a Estatal, que ja encadena quatre partits sense guanyar.

Grup B: El Cornellà l'únic equip de dalt que ensopega

Les Franqueses 35-29 Cornellà
La Garriga 33-21 Poblenou B
Barberà 33-38 Igualada
Sant Martí Adrianenc C 20-35 Valldoreix
Lleida Pardinyes 35-28 Sant Joan Despí B (12è), dissabte 18 h
OAR Gràcia B 23-24 Esplugues B

El partit més interessant es jugava a Les Franqueses on l'equip local va aconseguir la quarta victòria seguida i atrapa el seu rival, el Cornellà en el quart lloc, tot i que de moment quedi per sota pel golaverage general. L'equip vallesà, amb Marc Frutos destacat amb 11 gols, va guanyar després d'una excel·lent segona part, ja que s'havia arribat la descans amb empat a 11 gols.

Els altres tres equips en zona de fases ho tenien més fàcil, i La Garriga i Valldoreix van guanyar amb gran claredat, però en el cas del líder va haver de suar per guanyar per la mínima a Sabadell, davant d'un OAR Gràcia B que va fer el millor partit de la temporada i que al descans guanyava per 14-8.

A Barberà l'Igualada va guanyar fent exhibició de potencial ofensiu, mentre que a Lleida el Pardinyes va superar el cuer del grup. Els dos guanyadors se situen a dos punts del quart lloc i per tant amb opcions.


RECORDEU: Si feu fotos, o teniu més informació, ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

Entrevistes