updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatH: El partit de la jornada al pavelló vell de La Roca

El Santllo va ser capaç de guanyar al pavelló vell de La Roca Foto: CH Sant Llorenç El Santllo va ser capaç de guanyar al pavelló vell de La Roca

Cinquena  jornada de lliga a la qual arribem amb l’OAR B com a líder solitari imbatut i amb  6 equips al darrere seu que només han perdut un partit.

El partit de la jornada al pavelló vell de La Roca:
La Roca B (4t) - Manyanet (3r), diumenge 17:30 h

Bon partit entre dos dels perseguidors del líder que es disputen una de les tres primeres places d’ascens. Només han cedit dos punts cada un: els locals a casa contra Santllo i els visitants a la pista de l’Esplugues B. Tots dos equips han mostrat fins ara un alt nivell ofensiu i l’equip que millor defensi s’emportarà el triomf.

OAR Gràcia B (1r) - Sant Esteve Sesrovires B (6è), diumenge 19 h

Duel de filials de 1a Estatals en el qual el líder intentarà mantenir la seva imbatibilitat, aconseguida després de quatre partits guanyats de forma ben ajustada. Els visita l’equip menys golejat fins ara i que està imbatut com a visitant... això sí havent visitat els dos últims classificats.

Lleida Pardinyes (8è) - Sant Cugat B (5è), dissabte 19 h

L’equip local ha perdut dos partits seguits i no es pot permetre una altra ensopegada. L’equip visitant, que aquesta temporada està destacant per la bona defensa, busca el primer triomf fora de casa.

Esplugues B (11è) - Igualada (13è), diumenge 11:15 h

Els espluguins s’han mostrat molt forts a casa, sobretot en defensa (22 gols encaixats de mitjana en els dos partits) i reben un equip igualadí que és dels més golejats i que de moment no ha puntuat fora de casa.

Barberà (15è) - BCN Sants (7è), dissabte 19 h

Els barberencs necessiten guanyar i l’equip barceloní molt ben situat, i sembla que ben adaptat a la categoria, por aprofitar el nerviosisme local.

Martorell (9è) - Poblenou B (14è), dissabte 19:15 h

L’equip martorellenc rep un equip poblenoví que arribarà animat després de sumar el primer triomf.

Sarrià B (10è) - Les Franqueses (12è), dissabte 21 h

Tots dos equips venen de perdre. L’equip visitant és el més golejat i si no milloren els serà difícil puntuar en una pista en l’equip local encara no ha perdut.

Parets (16è) - Sant Llorenç (2n), dimecres dia 6 a les 21:45 h

RECORDEU: Si feu fotos, o teniu més informació, ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

Entrevistes