updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatH: Cita d'aspirants a l'ascens al Garbí Arena

El Garbí Arena sempre és impactant Foto: fb Club Handbol Garbí El Garbí Arena sempre és impactant

23a jornada en una categoria que encara està lluny del final i on no hi ha absolutament res decidit perquè aquest any no hi ha cap equip que s’hagi quedat despenjat. El Molins sembla un possible campió, però encara s’ho ha de treballar.

El partit de la jornada a Palafrugell:
Garbí Palafrugell (4t) - Sant Cugat B (3r), dissabte 19:15 h

Gran partit entre dos dels equips que lluiten per l’ascens i en l’immillorable ambient del Garbí Arena, on els aficionats es buidaran per donar suport als jugadors locals.

Els garbinencs, més forts en defensa, estan imbatuts a casa seva, però han cedit tres empats (Les Franqueses, Esplugues B i Aula). Els santcugatencs, més forts ofensivament, ens els 10 que han jugat com a visitants n’han guanyat 5, n’han empatat 1 i n’han perdut 3 (Santllo, Molins i Aula).

A la primera volta a Sant Cugat, victòria local per 30-28

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Garbí

4

26

26

25

G

E

P

G

P

Sant Cugat B

3

26

30

27

G

G

P

P

G

Sant Llorenç/Sant Feliu (14è) - Sesrovires B (9è), dissabte 17 h

Derbi del Baix Llobregat en el qual l’equip local, en zona de descens, intentarà trencar una mala ratxa de 9 jornades sense guanyar. Els sesrovirencs van a aprofitar el nerviosisme local i la seva feblesa defensiva (els locals són els més golejats) per consolidar-se a la zona intermèdia i no veure’s ficat en la lluita per evitar el descens.

Vilamajor (5è) - Esplugues B (8è), dissabte 17:30 h

Gran partit al Joan Sapé entre dos equips en bon moment. Els vilamajorins estan ficats en la lluita per l’ascens després d’haver patit una sola derrota en la 2a volta i els espluguins s’han refet d’una mala ratxa i porten 3 victòries seguides. I han estat capaços d’empatar a la pista dels que són els dos millors equips com a locals (Garbí i Lleida Pardinyes). Veurem si l’ambient i el potencial ofensiu local marquen la diferència.

Martorell (12è) - La Roca B (6è), dissabte 17:30 h

Els martorellencs  estan fora de la zona de descens per la seva bona trajectòria fora de casa, perquè a casa només han guanyat un partit i això va ser fa cinc mesos. Reben el millor equip de la segona volta, que està imbatut des de fa 9 partits i que en el seu últim desplaçament van guanyar a la pista del líder.

Aula (11è) - Molins (1r), dissabte 18 h

El líder tindrà un partit complicat a l’Aula Arena on el rep l’equip àulic en molt bon moment i necessitat de punts per continuar mantenint-se fora de la zona de descens. L’equip barceloní només ha perdut un dels últims 5 partits i venen d’empatar a La Roca contra el millor equip de la segona volta.

Igualada (10è) - Les Franqueses (7è), dissabte 18:30 h

Els igualadins estan en ratxa amb tres victòries seguides i escapen del descens, i els vallesans fa quatre jornades que no guanyen i s’estan quedant despenjats de la lluita per l’ascens.

Lleida Pardinyes (2n) - GEiEG (15è), dissabte 20 h

L’equip lleidatà és, junt amb el Garbí, un dels dos equips que està imbatut a casa, però en el seu cas només han cedit dos empats. Seria una gran sorpresa que el cuer sumés allà.

Descansa Barberà (13è), que per tant es quedarà en zona de descens

RECORDEU: Si feu fotos, o teniu més informació, ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

Entrevistes