updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatH: El partit de la jornada a Igualada és entre cuers

Imatge d'un partit anterior a Igualada entre aquests dos equips Foto: arxiu Imatge d'un partit anterior a Igualada entre aquests dos equips

Onzena jornada amb descans del líder i ajornament del partit del segon. Portem el partit de la jornada a la zona baixa, a Igualada on s’enfronten els dos últims.

El partit de la jornada a Igualada:
Igualada (14è) - Barberà (15è), dissabte 17:45 h

El partit de la jornada és la repetició de la final de 2a Catalana de la temporada passada i té un caràcter de cert dramatisme, ja que els dos equips, tot i que no ho estan fent pas malament, estan situats en zona de descens.

El seu bon comportament ho demostra el fet que els igualadins tenen una diferència de gols positiva de +12 i estan penúltims i els barberencs la tenen de -3 i són cuers, quan hi ha quatre equips que ho tenen molt pitjor.

Però tant un com l’altre equip han perdut molts partits de forma ajustada: l’Igualada n’ha perdut quatre per la mínima (Santllo, Les Franqueses, Vilamajor i GEiEG) i el Barberà tres (Martorell, Sant Cugat B i Garbí).

La temporada passada en l’anada de la final de 2a Catalana el resultat a Igualada va ser d’empat a 29 gols.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Igualada

14

5

30

29

P

P

P

G

P

Barberà (-1 partit)

15

4

28

28

P

G

P

P

P

Vilamajor (8è) - Sant Cugat B (4t), dissabte 17 h

Bon partit que es preveu d'alt ritme entre dos dels equips més golejadors del grup. Els santcugatencs s’han enfilat al quart lloc després de cinc victòries consecutives, i visiten una de les pistes més difícils de 1a, d’on encara no ha volat cap punt. El Vilamajor, que té un partit pendent i ja ha descansat, necessita guanyar o començaria a quedar descartat per la lluita per l'ascens.

Garbí Palafrugell (3r) - Aula (11è), dissabte 19:15 h

L’equip garbinenc es vol retrobar amb el triomf davant un equip que porta tres derrotes seguides i ja es veu amenaçat per la zona de descens.

Les Franqueses (5è) - Esplugues B (9è), diumenge 17 h

Interessant partit entre dos equips en bon moment. Els locals, si guanyen, encara es poden enganxar a la lluita per l’ascens.

Sesrovires B (7è) - GEiEG (13è), dissabte 16 h

Els sesrovirencs, que porten tres setmanes sense guanyar, reben un equip històric, que està en zona de descens però acaba de reaccionar.

Sant Llorenç/Sant Feliu (10è) - Martorell (12è), diumenge 18 h

Derbi del Baix Llobregat entre dos equips que la temporada passada estaven separats per dues categories i ara estan separats per dos punts.

Lleida Pardinyes (2n) - La Roca B (6è), ajornat fins 13 de gener

Descansa Molins (1r)

RECORDEU: Si feu fotos, o teniu més informació, ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

Entrevistes