updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatH: El líder visita el pavelló vell de La Roca

Imatge del partit de la temporada passada Arxiu Imatge del partit de la temporada passada

S’arriba a la sisena jornada del campionat i ja es van definint posicions, tot i que la gran igualtat existent pot fer que hi hagi sorpreses en qualsevol pista.

El partit de la jornada al Pavelló Vell de La Roca:
La Roca B (3r) - Molins (1r), diumenge 17:30 h

Gran partit entre dos equips encara imbatuts. L’equip molinenc, el líder, ha guanyat els dos partits que ha jugat com a visitant (Barberà i Esplugues) i l’equip local ha guanyat els que ha jugat a casa, contra els dos mateixos rivals.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

La Roca B

(-1 partit)

3

7

30

27

G

E

G

-

G

Molins de Rei

1

9

29

25

E

G

G

G

G

Les Franqueses (5è) - Lleida Pardinyes (4t), dissabte 19:15 h

Gran partit també a Les Franqueses entre els dos equips més golejadors del grup, darrere del Sant Cugat B. Els franquesins que també són els menys golejats, i juguen a casa, intentaran trencar la imbatibilitat lleidatana.

Barberà (8è) - Martorell (14è), dissabte 19 h

Partit entre dos equips que la temporada passada estaven a 2a i que venen de sumar dues victòries importants.

GEiEG (12è) - Garbí Palafrugell (2n), dissabte 16 h

Derbi gironí entre dos equips separats per 5 punts quan només se n’han disputat 10. Els locals són el segon equip més golejat i els visitants el segon menys golejat. Els grupistes hauran de millorar molt per fer-se amb els dos punts que necessiten.

Igualada (11è) - Sant Llorenç/Sant Feliu (13è), dissabte 19 h

L’equip igualadí recent ascendit està donant molt bona imatge i busca la seva primera victòria com a local davant un recent descendit que ha baixat molt de potencial i està encaixant molts gols, amb un rècord ben curiós d’haver-ne rebut exactament 35 en tots quatre partits que ha jugat a casa.

Sant Cugat B (15è) - Aula (6è), dissabte 21 h

És un fet ben inusual veure l’equip més golejador d’una categoria situat en el lloc de cuer. Això li passa ara a l’equip santcugatnec, que també és el més golejat. Quan aconsegueixin tancar una mica millor la defensa està clar que és un equip que ha d’anar cap amunt.

Sesrovires B (9è) - Vilamajor (7è), dissabte 17:30 h

Molt bon partit al pavelló del Sanes. L’equip local acaba d’empatar a Lleida, també amb un curiós registre ja que ha empatat dos partits a fora (l’altre a la pista d’Aula) tots dos a 29 gols. Ara tot just juga el seu segon partit a casa i ho fa davant un equip que busca el primer triomf com a visitant.

Descansa Esplugues B (10è)

RECORDEU: Si feu fotos, o teniu més informació, ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

Entrevistes