updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatH: Els punts de més interès són Igualada i Girona

Imatge d'un amistós de pretemporada jugat a Igualada Foto: Joan Angel Solanelles Imatge d'un amistós de pretemporada jugat a Igualada

Segona jornada del campionat que ha d’anar definint posicions i on hi ha dos partits molt interessants a Igualada i Girona entre equips que van guanyar en la primera jornada.

El partit de la jornada a Igualada:
Igualada (2n) - Garbí Palafrugell (5è), dissabte 19:30 h

És el debut de l’equip de l’Anoia a 1a Catalana en tota la seva història i a més és un dels partits de la jornada que enfronta dos guanyadors en la primera. El jove equip de Pol Cantero haurà de fer front a un bloc molt més experimentat a la categoria i fort en defensa.

GEiEG (4t) - La Roca B (3r), dissabte 18:30 h

Aquest és l’altre gran partit, també entre dos equips que van guanyar en la jornada inaugural. Els grupistes han començat fort, guanyant a Sant Cugat, i els roquerols s’han tret dubtes de la pretemporada en un bon primer partit davant l’Esplugues B, sobretot en defensa.

Barberà (1r) - Sant Cugat B (13è), dissabte 19 h

Bon partit a la pista del primer líder on es trobaran dos equips que ja es van veure al torneig de Valldoreix que es va emportar l’equip santcugatenc.

Esplugues B (14è) - Molins (9è), diumenge 12:30 h

Derbi del Baix Llobregat entre dos equips que busquen el primer triomf.

Les Franqueses (8è) - Aula (7è), diumenge 13:15 h

També aquests dos equips, que van empatar en la 1a jornada, busquen la primera victòria. El fet de jugar a casa fa favorits als franquesins.

Sant Llorenç/Sant Feliu (15è) - Lleida Pardinyes (10è), divendres 19 hores

Partit que la temporada passada era de Lliga. Els lleidatans debuten, ja que no van jugar en la primera jornada i els de vermell, que repeteixen a casa, busquen el primer triomf després de la contundent derrota patida davant el Barberà.

Sesrovires B (6è) - Martorell (16è), dissabte 19 h

Derbi de proximitat entre dos equips que la temporada passada estaven a 2a. L’equip local sembla favorit, tot i les baixes que ha patit.

Vilamajor (12è) - Sant Miquel (11è), dissabte 18:15 h

Tot i que el partit està programat, el partit no se jugarà jugui, ja que se'ns ha informat que l’equip barceloní abandona la competició després del seu brillant ascens de la temporada passada. Llàstima. Alguns dels seus jugadors recalen al Manyanet.

RECORDEU: Si feu fotos, o teniu més informació, ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

Entrevistes